A BBC oknyomozó csapata kiderítette, hogy az odesszai maffia luxuslakásokat vásárolt fel London legdrágább negyedében. A történetnek van budapesti szála is. Míg az odesszai alvilág ura Londonban a belvárost szemelte ki magának, addig Budapesten a Hegyvidéket részesítette előnyben. A budapesti ingatlanjai ugyanis mind a XII. kerületben találhatók. Van olyan társasházi lakás, amely önmagában jó 200 négyzetméter, de 100 négyzetméteres terasz is tartozik hozzá, ahonnan a Parlamentre lehet látni. A szép panoráma és az elegáns környék fontos szempont lehetett a vásárlás során. Azt viszont nem mondhatjuk, hogy ezt kedvelik is Budapesten az Angert család tagjai, mert a közelben lakók elmondásuk szerint soha nem látták őket. Az egyik ingatlan a Béla király úton található, nem messze a miniszterelnök otthonához. Azok az ingatlanok, amelyekről tudomásunk van, összesen szerény számítások szerint is legalább egymilliárd forintot érnek.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@kereső: Ezert kellett mielobb kiuriteni 30 000 lakast, mert kell az orban-fele buliba... Bank szare'-hugye' visszaveszi a majdnem uj ingatlanokat a szerencsetlen devizahitelesektol, es jo aron ujra eladja az ingatlanmaffianak...
mar reges-regen ki volt ez talalva rogantonyo altal...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Én elbasztam,te elbasztad,ő elbaszta,mi ,elbasztuk,ha elbasztuk hát elbasztuk ,utólag már lesz ami lesz...Egy olyan rendszer épült ki az elmúlt évek alatt, mely mostanra egy olyan szakaszába érkezett, ahonnan nincs békés kiút. Választások útján a mostani rendszer nem leváltható. A kérdés már csak az, hogy mi fogja a rendszer vesztét okozni, egy belső, vagy egy külső tényező. Esetleg addig taszítják az embereket a szakadék szélére, ameddig ráeszmélnek, hogy már nincs hová hátrálni. Rájönnek, hogy az egyetlen kiút a rendszerrel való szembeszállás. Ez a pont még nincs a láthatáron, ugyanis sem a civilek ellehetetlenítése, sem pedig a bíróságok függetlenségének elvétele nem egy olyan történés, mely népharagot válthatna ki.
dr. prédikátor
És a" Szarka "utcában is vettek ingatlant?/ a viktor szopkin utcája/
Nessy
@Eladott Ország: Madár, madár. :-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.