Több millió forint kár érte Hajdú Pétert, miután valaki megpróbálta felgyújtani az éttermét.

Ismeretlenek péntek éjjel megpróbálták felgyújtani Hajdú Péter műsorvezető törökbálinti éttermét, a Like Bisztrót.

A Blikk információja szerint az étterem be volt kamerázva, így a hatóságok pontosan nyomon tudják követni, hogy mi is történt a gyújtogatáskor, így az elkövetőt is hamar elkaphatják.

A lap kereste a Like Bisztró tulajdonosát, Hajdú Pétert, de

ő a rendőrség kérésére a nyomozás ideje alatt nem nyilatkozik senkinek, ezért lapunknak sem akart mesélni a történtekről.

A rendőrség nagy erőkkel nyomoz,  a Blikk kérdésére a Pest megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, hogy az Érdi Rendőrkapitányság rongálás gyanúja miatt, ismeretlen tettes ellen indított nyomozást, amely még mindig tart.

#relax #weekend #sunshine #summer

Hajdú Péter (@hajdu.peter.official) által megosztott bejegyzés,

A helyiek azt beszélik, az elmúlt hetekben több gyanús dolog is történt a környéken, és az eddigi csendes, békés kis utcákon ismét félni kezdtek az emberek.

„A sors keze, hogy szombat hajnalban hatalmas eső volt Törökbálinton, ami gyorsan megfékezte a tüzet, ennek köszönhető, hogy nem lett nagyobb baj. Bár úgy tudom, így is nagyságrendileg 2 millió forint körüli a tulajdonost érő kár” – mondta az informátor a Blikknek.

Cikk- és cmílapkép: Instagram/hajdu.peter.official

(Blikk)

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Azt is feltételezem, hogy saját maga gyújtotta fel, a biztosítótól meg felveszi a ilyenkor szokásos horribilis ősszeget. Gondolom a gyújtás pillanatában kikapcsolta a kamerarendszert. Mindezt zuhogó esőben (!) Petya eddig sem volt normális, de
már sokat fejődött a leépülése felé...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
colibri
Hogy is van ez a "Magyarország az egyik legbiztonságosabb ország" kijelentés Rétváritól? Ezek azt hiszik, csak a migránsok forgathatják fel a nyugalmat. Azt hiszik, csak a terrortámadások tarthatók büncselekménynek. Hát ez sem igaz! Magyarországon több bűncselekmény történik, mint a migránsokkal telített Németországban és a régóta vegyes lakosságú franciáknál. Mit mondott a fidesz 2010-ben? Két hét alatt rendet tesznek. Azóta is teszik, nulla eredménnyel.
volvós
Azt is feltételezem, hogy saját maga gyújtotta fel, a biztosítótól meg felveszi a ilyenkor szokásos horribilis ősszeget. Gondolom a gyújtás pillanatában kikapcsolta a kamerarendszert. Mindezt zuhogó esőben (!) Petya eddig sem volt normális, de
már sokat fejődött a leépülése felé...
Eladott Ország
@Gauntlet:Nem titok, a tévés minden mestersége közül a pénzcsináláshoz ért a legjobban. Műsorokat gyárt, de például sörfesztivált is szervez. Két évvel ezelőtt cége közel kétmilliárdos árbevételt ért el.
www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/100-millios-rendelot-nyit-hajdu-peter/rxjw8es
volvós
@Szeparepa2: egy régi Frízbi műsorában ( O.V. volt a vendége )
hírül adta a világnak, hogy Ő tegező viszonyban van Viktorral... Azóta
megállíthatatlan a pénzcsinálásban / lopásban !! Ja, így könnyűűűűű !
Gauntlet
@volvós: akkor így csak egy újabb NyERészkedő s***nyaló
terlasz
Megpróbálták felgyújtani vagy felgyújtották csak eső közbelépett? Az utcaseprő közmunkások írásait nehéz értelmezni, de szegényember vízzel főz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.