Wekerlén, a Zoltán utcában egy feltehetően többéves holttestet találtak az egyik lakásban.

A XIX. kerületi Zoltán utca egyik lakásában mumifikálódott holttestet találtak

- tudta meg a 24.hu.

A lap információi szerint a holttest egy idős férfié, aki valószínűleg 2-3 évvel ezelőtt halt meg természetes úton.

Forrás: 24.hu

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jozefina
Ilyenek a jó szomszédok??? Fel sem tűnik nekik, ha mellettük valami nem a megszokott módon történik!!! Ennyire figyelünk egymásra???
karma1
@Jozefina: Hat eppen itt volt a bibi a mi hazunkban! SENKI se szerette a csajt, mert nem volt "joszomszed" - orultek, hogy nem jelentget fel senkit sem...:o))))
papa.49
@Jozefina: @karma1: Mondok nektek egy kis történetet, mikor felépítettük a házunkat Gombán egy új utcában már laktak ott jó páran, olyan fiatalok mint mink, gyerekek minden házban, az utcát ,,pelenkasor,, nak nevezték a faluban. nos a szomszéd házban egy idős nő is élt a lányáékkal, meg az unokáival. Ugye minden ház előtt a kimaradt sóder halmok voltak, de a Jutka néni minden délután kiült a házuk elé az utcára, és a fiatal asszonyok a gyerekekkel köré gyűltek, az asszonyok beszélgettek, a gyerekek meg körülöttük játszottak.
Ma ugyanabban az utcában senki nincs az utcán, csak míg bemegy a portájára, jó esetben esetleg köszönnek egymásnak, beszélgetős embereket NEM LÁTNI !!!
Ennyit változott a világ körülöttünk, kb. 30 év alatt !!!
emerencia
@karma1: augusztus 1 A társasházunkban a negyediken lakott egyedül egy 58 éves nő. Aranyos volt, nem bántott senkit. Az öccsével és családjával tartotta a kapcsolatot de ők elmentek nyaralni. Az illatok miatt törték fel a lakását a nagy kánikulában pár évvel ezelőtt. Infarktus végzett vele. Sajnos ez bárkivel előfordulhat, bármely életkorban.
emerencia
Ez a cikk egy idős emberről szól. Nekem fura, hogy egy hatvan körüli embert idősnek titulálnak miközben a munkapiacon elvárás, hogy életerős fiatalokkal egyenértékű munkaerőként dolgozzon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.