Akár 900 forintba is kerülhet az idei ország tortája, ugyanakkor nem biztos, hogy sikerül hozni neki az előző évek alapján elvárt minőséget. Már most vannak körülötte viták: megosztja a cukrász szakmát.

Forrás: penzcentrum.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Azt hittem, egy egész torta kerül 900 Ft-ba.
Commenter
@CsipkeRózsa: szerintem lehetetlen lenne kihozni a tortát ennyiből mert van benne likőr, körte, mascarpone (nagyon magyar alapanyag) dió stb. Egy szelet kerül ennyibe. A pár évvel ezelőtti köleses "csodatorta" egy szelete 500 Ft volt...vállalhatatlan volt az is!
Sámannus
Szegény Kopcsik Lajos. Embert életében így nem aláznak. Ezek összekeverték a receptet az árukészlettel. A sütés az művészet, és fantázia ötvözve a gasztronómiai élvezettel.
Lajos kiszórta volna a kotyvalékkal együtt a műhelyéből ezeket a pancserokat.
A torta belsejét úgy látszik gépesítve alakították ki a töltet egy kotyvalék, a "díszítést" inkább hagyjuk, elfuserált és igénytelen. Ennek a készítménynek a közelében még nem volt cukrász!
Commenter
@Sámannus: ennél házilag is bárki különbet süt, kis odafigyeléssel és kreativitással. Miért nem alkotnak egyébként disznótoros tortát? A jelenlegi kurzusnak az volna a legmegfelelőbb, a hústorta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.