A Jobbik szerint a Fidesz elárulta a nemzeti érzelmű konzervatív értelmiséget.

Brenner Koloman országgyűlési képviselő vasárnapi, budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, a Fidesz mára arrogáns, agresszív, tudás- és értelmiségellenes politikájával a könyvégetők pártjává vált.

Jobbik: a Fideszen belül is beindult a kulturkampf, mindenkire sor fog kerülni

Fotó, címlapi kép: MTI/Máthé Zoltán

Hangsúlyozta: senkinek ne legyen illúziója, "mindenkire sor fog kerülni", ezt bizonyítja, hogy a Fideszen belül is megindult a "kulturkampf" Chikán Attila, Prőhle Gergely és Pálinkás József elleni támadással. Emellett a debreceni Ady Endre Gimnázium, a pásztói óvoda és a váci gimnázium vezetőinek kinevezéséből is látszik, hogy a Fidesz a szakmaiságot is lábbal tiporja – tette hozzá.

Brenner Koloman kifejtette, hogy álláspontja szerint Orbán Viktornak nincs szüksége a polgári világra, és úgy fogalmazott, itt az ideje, hogy a Fidesz mellett kitartó, konzervatív, nemzeti érzelmű értelmiség felébredjen. Fontos emellett megérteni, hogy a baloldal és a liberális értelmiség nem képes megújulni, és az MSZP-nek el kell tűnnie ahhoz, hogy az "Orbán-uralmat" le tudják bontani – jegyezte meg.

A képviselő hozzátette: a szabad véleményt elnyomó politikai rendszerek mindig bukásra ítéltettek, és az utókor megvetette ezeket.

(MTI)

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Csak egy baj van! Mire ez a rendszer meg találna bukni, addigra mindent megfertőz és tönkretesz maga körül, mint egy gyilkos vírus!
Aztán mikor már nem marad más, csak a puszta lét, akkor szépen elvonul valahova, és éli világát az ellopott pénzből.Utána a vízözön!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Commenter
"és az MSZP-nek el kell tűnnie ahhoz, hogy az "Orbán-uralmat" le tudják bontani – jegyezte meg." Brenner Koloman (gondolom, felvette a Kálmán név régies formáját) téved. Nem csak az MSZP-nek kell eltűnnie, hanem az összes olyan ellenzéki pártnak is amely nyíltan vagy a színfalak mögött segítette és segíti orbán rendszerét. Csak egy új ellenzék, új arcokkal, tiszta lappal lesz képes arra, hogy egyáltalán valamilyen szinten hatékonyan fellépjen orbán ellen (és nem csak a szavak, hanem a tettek szintjén is).
papa.49
Neked is el kell tűnnöd Koloman a bús picsába !!!
kereső
Brenner Koloman:"A képviselő hozzátette: a szabad véleményt elnyomó politikai rendszerek mindig bukásra ítéltettek, és az utókor megvetette ezeket."- bizonyára ezért szavaztátok meg az alaptörvény 7.módositását- amely igencsak szűkre szabja immár a szabad véleménynyilvánitás jogát. Szarházi.Köpj egy nagyot-és állj alá.Jól eltanultátok "mester orbántól" a valóság elhajlitását. Ti is csak szavakban vagytok ellenzékiek.
Nessy
Csak egy baj van! Mire ez a rendszer meg találna bukni, addigra mindent megfertőz és tönkretesz maga körül, mint egy gyilkos vírus!
Aztán mikor már nem marad más, csak a puszta lét, akkor szépen elvonul valahova, és éli világát az ellopott pénzből.Utána a vízözön!
Nessy
Azért reménykedjünk benne, hogy nagy neki buzdulásában nem fog könyveket indexre tenni, esetleg máglyára vetni. A szobrokat már úgyis kiutálja a helyükről, és csináltat helyettük elavult replikákat. Mert ha eredeti lenne, akkor jellemezné a kort, amikor készült, de így semmi értelme. Régmúlt időkön merengünk, miközben a jelent nem éljük meg, és a jövőnk ködbe vész! "Régi dicsőségünk, hol késel az éji homályba?"
kereső
@Nessy: hátra felé nyilazva ( na jó nem nyilazva,hanem rákot játszva) haladunk a "jövő" felé.
kereső
@Shikari: a fidesz=orbán, meg országot,hazát árul. Remélem csúfos bukása lesz!
Gauntlet
@kereső: döbbenet hogy még mindig 8 évre mutogatnak. Önkormányzatokban már 12 éve ők vannak !
kereső
@Shikari: megtisztelsz- mert amit te/ti csepültök az csak jó lehet!
Nessy
@Gauntlet: Elmaradtak egy, két brossurával!
kereső
@Gauntlet: és,hogy ezek az önkormányzatok mennyire voltak benne az ország eladósitásában, az oktatás egyházi kézbe juttatásában,meg a többi gazemberségben( annak a 8 év kormányzásának az ellehetetlenitésében)-arról ugye szó se essék.
kereső
@Shikari: hányszor hallottam már én ezt, mindig mindjárt utolérjük a halódó nyugatot ! Ugye te kis pöcs. Ez a retorika ment rákosi idejében IS!.Amugy meg ha a gdp.adatból kivonjuk az eu-s támogatást,meg a kivándoroltak hazautalásait igencsak negativ növekedési számot kapunk.Persze a negativ növekededés is növekedés,mintahogy a negativ eredmény is eredmény. Más himbi-limbi- jével verni csalánt, na ahhoz értetek.És mi van 109% -t elért költségvetési hiánnyal?
kereső
@Shikari: igen, látjuk hogyan! Na nem a te szinteden "látod"! Mondani meg mindent lehet.elfér a többi között.
Sámannus
Tyerekek ezek a szarkupacokat építenek. mindenki egy mocsokmédiát akar szerezni. Így nyalizna a főninél. MOst csak a kupit szerzik meg majd később egymást is szarral dobálják... Bocs már el is kezdték
Sámannus
@Shikari: Persze, amikor Kuszaszem lesz@pja magát a kötvény bicniccel.Irányít. Egyébként ne sápadj a fityesznek kókler csapata van, és nem is kell politikus a kormányba, ha nórmális kórmányzást akarunk.
babp1982
Gyerekek csak ámulok bámulom ez a síkagyú tényleg ennyire hülye? Az àjro 320-30 között mozog nincs munkető az országban már a nyugdíjasokat basztatják, hogy dolgozzanak az állam egyre jobban eladósodik az un ortodox szar miatt ez a hülye baromarcú meg azt írja hogy csak a fidesz ért a gazdasághoz ehhez nagyon hülyének kell lenni-:)))))
Nessy
@babp1982: A hülyeség állampolgári jog! Nem kevesen élnek is ezen jogukkal ,kis hazánkban!
csipetke
@kereső: 05:07 A diktátorok mindig csúfos véget értek.Így lesz ez orbánnal is..
csipetke
@babp1982: 19:10 Ezt hol olvastad?2X végigolvastam a cikket,de ilyet nem állított,hogy csak a fidesz ért a gazdasághoz
kereső
@csipetke: shikari,nagy vadászunk irta,nem a cikkben van.
vladimir putin
@Shikari: anyád mit szól hozzá, hogy ide írogatsz?
olvasta már?
megmutattad már neki?
Desischado
@Nessy: Ettől félek én is. Minden orbánnak kedvez, de meddig? Addig viszont rombol és pusztít!
karma1
Ahogy olvasgatom a hsz-eket, nagyon sokaknak nem tetszik ennek az uriembernek a nyilatkozata, pedig nagyon sok mindenben igaza van!
Az egesz ellenzeknek mszp-tol, lmp-tol el kell tunnie a sullyesztoben - nade a ket reszre szakadt jobbiknak is, mint szerencsetlenkedo balf@szoknak...
Brenner jol mondja:
a kisgomboc annyira belelendult a tisztogatasba, hogy most mar akarmit csinal, a sajat futyiszes seggnyaloi sem maradhatnak ki a tisztogatasbol, mert mar szinte minden poszton jo fideszes elvtarsak uldogelnek, na nem a szakmai tudasuk, inkabb a nyelvuk hosszusaga folytan.
Egyedul a DK-val es Gyurcsannyal nem bir: naluk maximalis szakmaisag van, minden nehezsegre megvan a megoldasuk, es az osszes statisztika, ami szerint Gyurcsany nem nepszeru politikus - ezeket a statisztikakat mind-mind fide$$-es "kozvelemenykutatok" statisztikusok csinaltak, csinaljak.
Gyurcsanyon a mai napig nem tudnak fogast talalni, Czegledy bebortonzott tarsait mar ki kellett engedniuk (szerintem magat Czegledyt is nemsokara, mert hamarosan NAGYON kinos lesz kimagyarazni, hogy nincs bunteny, amivel vadolhatnak, ), szoval ha valakinek is egy kis esze lenne, akkor a Gyurcsany-fele mumussal ugrasztana ki a bokorbol - es a tronjabol - orban basit.
El kellene mar vegre az oszodi beszedet felejteni, mert amit ott mondott Gyurcsany, az NEM a DK-rol, hanem az mszp-rol szolt, es o azert beszelt tobbesszam elso szemelyben, mert akkor o volt a vezetoje az mszp-nek.
Hofi szerint Magyarorszagon az utolso ember, aki alairta a leveleit, az Mikes Kelemen volt, szerintem pedig Gyurcsany az nagyon regota, aki vallalja es vallalta a felelosseget a tetteiert, - dehat a magyarnak nem az kell, aki felelos vezeto, hanem aki szebb legvarat iger.
A magyarok nem csinalnak semmi mast, csak allandoan legvarakat epitgetnek, visszabusonganak az 1000 evvel ezelotti vilagba, hamis jovokepet hazudva 10 (inkabb 9) millio ember ele...A legnagyobb (laz)almodozo orban, akinek hatalma van ezt vegrehajtani
babp1982
@csipetke: síkagyú írta nem s cikkben van-:((((
csipetke
@babp1982: Oké,értem.Akkor ezt benéztem,csikari pedig háttal ül a mozinak...
Sámannus
@kereső: Már az újságírók is kapisgálják miért sikerült agyatlanéknak szétverni a az ellenzéket. (vagyis nem csak a baloldalt) A jobboldali pártokat is szétverte, mert elsőnek velük számolt le, úgy következett csak a baloldali leszámolás.
A baj csak ez a "fényes győzelem" nem jelenti a tartalmi megújulását a társadalomnak, hanem csak a kiherélt intézmények látszólagos meglétével a gazdaság rombolásaként valósul meg.
Amikor ezek elvesztik ezt az idióta hatalmat, államcsőddel fog végződni, és ma még elképzelhetetlen szereplőkkel kell új életet kezdenünk.
kereső
@Shikari: merce.hu/2018/08/10/orban-nem-elnyomott-europaban-hanem-a-vadkapitalizmus-eros-embere/- oirbán olyan neoliberális gazdaságpolitikát folytat,hogy az szdsz neoliberálisai megnyalják miatta mind az tiz ujjukat.Ez a helyzet.
kereső
@Shikari: a helyrejövésről értekezhetnék még veled napestig-a múltkor már megirtam-kártyavárra épit légvárakat.Egyébként 2008 mond neked valamit, azon kivül,hogy gyurcsány?
Az meg egyenesen szemétség,hogy liberásioztok itt,és közben a gazdaságban a legvadabb gazdaságpolitikát folytatjátok- nem törődve azzal,hogy ez milyen társadalmi megrázkódtatásokat okoz az egészségügyben, a szociálpolitikában- ja,tudom,aki gazdag lehetőleg legyen még gazdagabb,ez az alaptétel.
kereső
@Shikari: ez már unalmas! Egyebet nem tudsz? Talán ha bizonyitékot IS hoznál, -tudod a paraszt is azt mondja: hiszem,ha látom. Nos egyenlőre a "látom"-egészen mást mutat,mint ami a kis papirodra fel van irva. Szólj rogángoebbelsnek,meg a nem közszereplőhabonynak,hogy újitani kéne!
csipetke
@Shikari: 8:51 Miért?Helyrejött a gazdaság?Mert akkor igen jól titkolják.Azt esetleg meg tudod magyarázni,hogy M.o.miért van Európa sereghajtói között,ha olyan nagyon rendben van a gazdaság?Sajnos ma M.o.Európa összeszerelő-műhelye.Ha nem lennének itt a külföldi autógyárak,egy nagy túró lenne itt.Le lehetne húzni a rolót.Mindent hazavágott a fidesz,az ipart,a mezőgazdaságot,nincsenek szakmunkásokat oktató műhelyek,nincs már itt semmi.Száz szónak is egy a vége,a fidesz olyan marhajól csinálja,hogy a bányászbéka segge alatt vagyunk egy mély gödörben.Ameddig orbánnak fontosabb az elmeroggyant,értelmetlen hobbija,mint pl az emberek egészsége,vagy az oktatás,stb,mindig ekkora sz@rban lesz az ország,mint most.
kereső
@Shikari:Igaz,hogy TILOS! kimondani azt a szót,hogy megszoritás-mert azt csak a gaz szoclibsik csinálhatják- mi csak átnevezzük/ill.azt mondjuk,hogy nem megszoritunk,hanem megadóztatjuk mondjuk a bankokat-és azt tilos !?átháritani- ja,és adtunk a xarnak egy nagy pofont,mert természetesen átháritják- no nem ezen a néven,hanem egyéb jogcimen.És igy van az összes többi is, meg a nemtandij IS!. A rezsicsökkentés meg az orbánfidesz legnagyobb gazdasági hazugsága! Mesélj már akkor a MET-ről IS!,meg annak orbáni érdekeltségéről IS!
kereső
@Shikari: azért van fél Budapest ingatlanvagyona arab olajmágnások kezén, meg a kastélyaink.Héviz- meg a többi hőviz vagyon meg az orosz maffia kezében.A szoc.kormányok adták-vették ezeket? Nem véletlenül rogánbűnözőantal,meg Tiborcz I nagykorú magyar állampolgár üzletelt/üzletel velük.Tényleg nincs egy IGAZ szó,ami elhagyná a szátokat? Az összes disznóságot másra kenitek.?Ebből éltek 12 éve!
kereső
@Shikari: 11:30, jó lenne ezt a pofátlanságot befejezni. Ti hivatkoztok kereszténységre,-akik még Isus-t is képesek vagytok megtagadni, a tiz parancsolatból meg gúnyt űztök a tetteietekkel..Na dugulj el!
kereső
@Shikari: Te hülye vagy, és ezt a tulajdonságodat ne vetitsd ki másra.MET-,mint magánember???
csipetke
@Shikari: 11:22 Te miről beszélsz?Hány évig lehet még az előző kormányra fogni bármit is?A fidesznek 8 éve volt rá,hogy javítsanak az ország helyzetén,de azon felül,hogy ami nem volt lebetonozva,pl az eu-s pénzek,mindent elloptak,a többiből meg építettek egy valag stadiont.Nem emlékszem rá,hogy az ország (minden téren) ennyire ramaty állapotban lett volna bármelyik kormány alatt is...Soha nem volt ekkora a költségvetési hiány,és egyik kormány sem adósította el ennyire az országot.Erről nem is érdemes vitatkozni,mert te fújod a kormánypropagandát,ahelyett,hogy informálódnál a valós helyzetről.Javaslom,ne csak a királyi tv-t nézd,és a habonymédiát olvasd,van olyan hely,ahol a valós tényeket közlik,nemcsak a kormány hazugságait
vladimir putin
@Shikari: Tisztelt @Shikari Anyukája!

Ezúton szeretném tájékoztatni, hogy az Ön fia ugyan kiválóan szerepel a NER maffiózó részlegében, de még egyetlen sertéstelepet sem iratott az Ön nevére.
Kérem ez sürgősen kérje számon rajta, ellenkező esetben kénytelenek leszünk lemondani róla.

Üdvözlettel:
Vlagyimir Putyin
Oroszország Elnöke és Orbán Viktor főnöke
vladimir putin
@kereső: a @Shikari nem így látja, hanem így mondják neki. Egy trollsereg része, amit a megszavazott Orbán Viktor irányít azon célból, hogy ne lehessen normális kommenteket írni,
és csak a szar ömöljön.

Ezzel kapcsolatosan ez a cikk ugyan nem sikerült olyan jól, de azért mégis lefesti a lényeget:
444.hu/2018/08/13/neutrollizalas-az-orosz-fegyver-minden-ellenzeki-mozgalom-letoresere
csipetke
@Shikari: 16:18 Jaaaa,hát ha ez,hogy Európában hátulról a 2.legrosszabbul teljesítő ország vagyunk,szerinted jó eredménynek számít,akkor neked nincs több mondanivalóm.
Nessy
@csipetke: Minden relatív! Egyébként sem a győzelem, a részvétel a fontos!
Ja, az az olimpiára vonatkozik? :-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.