Mitől tartottak a Fideszben a választási kampányban és a választás napján? Miért sajnálják még ők is, hogy bénázik az ellenzék? Ezekre is választ adott L. Simon László fideszes parlamenti képviselő egy kolozsvári pódiumbeszélgetésen, ahol Schiffer Andrással vitázott. Hódmezővásárhelytől az EP-választásig kiértékelték, hogy mi volt, és mi lesz. L. Simon úgy számol, hogy 800-850 ezer új szavazót szereztek áprilisban, hiszen bár átlagosan elfordult körülbelül 200 ezer ember tőlük, méghozzá az urbánus, magas iskolázottságú emberek közül, de sokat nyertek az alacsonyabban képzettek körében. A Fidesz sikere és jó kampánya annak is köszönhető, hogy nem volt semmilyen belső ellentét kiteregetve a nyilvánosság előtt, holott mint minden politikai közösségben, az övékében is voltak viták – mondta L. Simon azzal kapcsolatban, hogy az ellenzék a választás előtt végig saját magával foglalkozott.

Forrás: azonnali.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Kételkedtek de aztán a biztonság kedvéért egyből a programban csalták el a választást.
RonaGyuri
@Horizont: ez nem hit kérdése; tény buta műveletlen paraszt-suttyók! Tehetségük lopás, csalás, hazudozás szentháromságában merül ki! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.