Az alternatív univerzumban zajlik az élet. Dúl a háború, tolódik a narratíva, ugyanakkor sajnos nem eléggé, ezért be kellett vetni a stratégia csapásmérő egységet az utolsó élő gyalogsági hadapródot is. Még szerencse, hogy Boross Péter, a kiérdemesült miniszterelnök a napokban (egészen pontosan 27-én, hétfőn) tölti be a 90. életévét, ebből az alkalomból a kormány készített is vele egy ünnepi interjút. Abban sok érdekes megközelítés leíródik, például hogy az ellenzékiség politikai kategória, így nincs helye a kultúrában...

Forrás: b1.blog.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Nemsokára feldobja a pacskert és hasra fektethetik, hogy a hívek hálásak lehessenek ezért az ökörségért.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@Sámannus: hát szociális temetése biztos nem lesz.Összenőtt ami összetartozik, az mdf méltó előde volt a fidesznek. Remélem a fidesz is követi őket a történelem szemétdombjára meg a süllyesztőbe.
Commenter
@Qqberci: kérjen kölcsön a gazdájától...
papa.49
@Commenter: Ha erre a zsírdisznóra gyerek ránéz, megáll a növésben, ritka randa állat !!!
Commenter
@papa.49: "a kacsamesék" effektus: olyannyira rémisztő volt, hogy ma már wiki cikk lett belőle.

www.youtube.com/watch?v=HBD7LEGmNJc
A részvét szikrája sem látszik rajta. Ledarálja a súgógépről a hazug nekrológot mint egy robot!
Commenter
@papa.49: "A gyászhírt a Magyar Televízió egyes csatornáján a Walt Disney bemutatja című műsor keretében vetített Kacsamesék című rajzfilmsorozat A gonosz bálna (angolul A Whale of a Bad Time) című epizódjának félbeszakítása után jelentette be Boross Péter.[3] A megszakítást megelőző utolsó jelenetben a dühös Dagobert bácsi az asztalon ugrálva azt kiabálta: „Egy tengeri szörny felfalta a fagylaltomat!” Ezt követően, 18:08-kor[4] a kép elsötétült, de még lehetett hallani Niki, Viki és Tiki hangját: „Fogjuk le!” Majd az MTV logója volt látható, több percen keresztül Chopin Gyászindulója[5] szólt. Az adást a kettes csatornán is megszakították. Mivel az esemény hirtelen történt, ráadásul egy epizód egyik izgalmas pontján, a hirtelen, egyes gyermekek számára érthetetlen váltás értetlenséget, dühöt stb. okozott, ami aztán mélyen elraktározódott bennük és évtizedekkel később is könnyen felidézhető számukra.[2]"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.