Borokról, gasztronómiáról, zenéről, kultúráról, Budapest kertvárosában, családoknak is szóló fesztivált ilyen minőségben nem sokat találsz. (x)

Vingardium Borliget – Itt egy minőségi fesztivál

Az idén harmadik alkalommal búcsúztatja el a nyarat a Vingardium Borliget. Nagy igény volt már egy olyan rendezvényre Budapesten, ahol a közönség az igényes szórakozás híve. Ahol úgy vannak összeállítva a programok, hogy mindenki találjon kedvére valót. Ahol különleges borokat kóstolhatunk, és hozzá jobbnál jobb ételeket ehetünk. Ahol akár tanulhatunk is a borokról. És ahol a gyermekünk sem unatkozik, ha magunkkal visszük. Mindezt elérhető áron. Az előző két Vingardium sikere bizonyította, hogy van igény Magyarországon a minőségi fesztiválokra.

A kétnapos Vingardium borfesztivál idén is a nyár utolsó, egyben az ősz első fesztiválja. A Borliget elsősorban borfesztivál, ahol közel 30 pincészet mutatkozik be. Ugyanakkor a programkínálatot megnézve jól látszik, hogy itt nem csak a boron van a hangsúly. A zenei program a korábbi évekhez hasonlóan idén is erős – a nagyszínpadon többek között lesz Budapest Bár, Random Trip, Mary Popkids, a kisszínpadon chill zene és Open Mic.

Vingardium Borliget – Itt egy minőségi fesztivál

Emellett rengeteg gyerekprogram, szabadulószoba, borkurzusok, élményfestés, pihenőkert, slackline. Amit tavaly is szerettünk benne az a sokszínűsége, melyre évről évre rácsodálkozunk. Tavalyi képes beszámolónk itt.

A helyszín továbbra is az egyedi hangulatú Erzsébetliget, hisz a fesztivál társszervezője az Erzsébetligeti Színház. Az intézményben évek óta színvonalas munka folyik – teltházas színházi előadásokkal, komoly és könnyűzenei pop-, rock-, jazz koncertekkel, képzőművészeti kiállításokkal, változatos gyerekprogramokkal várják a látogatókat egész évben. A fesztiválszervezők minden évben gondolnak a messzebbről érkezőkre is – az Örs vezér teréről fesztiválbusz szállítja óránként a nagyközönséget a Vingardiumra.

Vingardium Borliget – Itt egy minőségi fesztivál

A rendezvény egyébként ingyenes, egyedül a kóstoláshoz kell fesztiválpoharat venni. A kerületi lakosok kedvezményesen vásárolhatják meg a belépőjüket, mivel a XVI. kerületi Önkormányzat az esemény egyik főtámogatója.

A kulturált szórakozási lehetőséget keresőknek kötelező, a minőségi borkedvelőknek erősen ajánlott, de javasoljuk mindenkinek, aki még nem borozgatott korábban a Vingardiumon.

Vingardium Borliget – Itt egy minőségi fesztivál

Vingardium Borliget

Augusztus 31. – szeptember 1.

Erzsébetliget, Budapest XVI. kerület

www.vingardiumborliget.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.