Van nekünk már Magyarbasink is?– vetődhet fel a kérdés Orbán Viktor hun-türk eredetről tett kirgizisztáni nyilatkozatát olvasva. A kormányfő ugyanis, aki itthoni kinyilatkoztatásai alapján a nyugati kereszténydemokrácia legfőbb védelmezője a keleti muszlim hordákkal szemben, ezekben a napokban pont Keleten, és pont muszlim diktátorok társaságban osztja a Nyugatot. Ez a fölöttébb furcsa kulturális rugalmasság persze leginkább üzletet hozhat, amivel egyfelől kiváltságokat, de végső soron az ország is jól járhat.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
és ez retardált barom akar Európának parancsolgatni! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
A csutirém olyan hülye hogy az már FÁJDALMAS még kivel leszünk ,,rokonságban,, szerinte ???
Te még magyar se vagy, Gangesz parti szökevény !!!
RonaGyuri
és ez retardált barom akar Európának parancsolgatni! =))
papa.49
@RonaGyuri: Legalábbis SZERETNE )))))))))))))))))))
bencemacska
"Egy rendes európai populista most joggal mutathat Magyarországra: közép-ázsiai törleszkedésével a muszlim vallás szálláscsinálója lehet az EU-ban – így ütne vissza az orbáni retorika és gondolkodás."
Most akkor mi nem engedjük be a rokonainkat?
Ha egy muszlim Magyarországon baltával szétveri egy keresztény katona fejét, akkor megjutalmazzuk?
Mennyibe kerül nekünk ez a "muszlim olimpia"???
tudode
Bebizonyította ŐFÉLESÉGE, hogy az "EGYÜTTMŰKÖDÉSI SZERZŐDÉS" aláírása az un. KELETI NYITÁS-, csukogatás ""ÜZLETSZERZŐI"" tevékenységet takargat fityis szótár szerint, bármilyen vallású, színű FÉL-TEKÉN!
.
Miközben az ALATTVALÓI spekulálhatnak azon, hogy TÚRÚLBÓL, TÜRKMÉNBŐL pottyös alféllel születtek a hun voltak, hun lesznek, a TUDÓSOKRA nincs is szükség, majd "Ű" megmongye honnan is gyüttünk OLVAS-GATVA/GETVE, oda nem illően!
.
De azt, hogy HOVA TARTUNK, azt FEL-CSÚTI homály fedi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.