Van nekünk már Magyarbasink is?– vetődhet fel a kérdés Orbán Viktor hun-türk eredetről tett kirgizisztáni nyilatkozatát olvasva. A kormányfő ugyanis, aki itthoni kinyilatkoztatásai alapján a nyugati kereszténydemokrácia legfőbb védelmezője a keleti muszlim hordákkal szemben, ezekben a napokban pont Keleten, és pont muszlim diktátorok társaságban osztja a Nyugatot. Ez a fölöttébb furcsa kulturális rugalmasság persze leginkább üzletet hozhat, amivel egyfelől kiváltságokat, de végső soron az ország is jól járhat.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
és ez retardált barom akar Európának parancsolgatni! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sámannus
Matyarok csak még ezután fogjátok megtudni mi történt veletek 25000 évvel ezelőtt!
Valószínű má akkor is keresztények vótunk mi csak közbe ezek türkmének elfelejtették, ezért ez az idióta megjátsza a hülyét nekik. lehet hogy most ha hazajön, már buncsuk lesz a keresztek helyén.
papa.49
A csutirém olyan hülye hogy az már FÁJDALMAS még kivel leszünk ,,rokonságban,, szerinte ???
Te még magyar se vagy, Gangesz parti szökevény !!!
RonaGyuri
és ez retardált barom akar Európának parancsolgatni! =))
papa.49
@RonaGyuri: Legalábbis SZERETNE )))))))))))))))))))
bencemacska
"Egy rendes európai populista most joggal mutathat Magyarországra: közép-ázsiai törleszkedésével a muszlim vallás szálláscsinálója lehet az EU-ban – így ütne vissza az orbáni retorika és gondolkodás."
Most akkor mi nem engedjük be a rokonainkat?
Ha egy muszlim Magyarországon baltával szétveri egy keresztény katona fejét, akkor megjutalmazzuk?
Mennyibe kerül nekünk ez a "muszlim olimpia"???
tudode
Bebizonyította ŐFÉLESÉGE, hogy az "EGYÜTTMŰKÖDÉSI SZERZŐDÉS" aláírása az un. KELETI NYITÁS-, csukogatás ""ÜZLETSZERZŐI"" tevékenységet takargat fityis szótár szerint, bármilyen vallású, színű FÉL-TEKÉN!
.
Miközben az ALATTVALÓI spekulálhatnak azon, hogy TÚRÚLBÓL, TÜRKMÉNBŐL pottyös alféllel születtek a hun voltak, hun lesznek, a TUDÓSOKRA nincs is szükség, majd "Ű" megmongye honnan is gyüttünk OLVAS-GATVA/GETVE, oda nem illően!
.
De azt, hogy HOVA TARTUNK, azt FEL-CSÚTI homály fedi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.