Újabb megszorításra készül a kormány a legszegényebbek szociális ellátásában – tudta meg a Népszava. A kormány tovább akarja szigorítani a szociális segély feltételeit januártól: ahol közmunkás van a családban, a nem dolgozó felnőtt aligha kap valamit. A közfoglalkoztatás Belügyminisztériumban kidolgozott jövő évi terve úgy módosítaná a szociális törvényt, hogy a szociális segély – NER-ben használatos nevén a foglalkoztatást helyettesítő támogatás (FHT) – odaítélésekor 2019 januárjától a közmunkásként szerzett bér összegét számolják bele a háztartás egy fogyasztási egységre eső jövedelmébe.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
@Aki Én: ahogy köteles fogalmazott "a legalja kommunista jutott nekünk". Így igaz a megboldogult MSZMP legalja mind ott ül a fideSSben.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
Olyan ez is mint a politikusok vagyonbevallása, itt is az összjövedelembe a 22.800.-ft számít bele és nem a közmunkával megkeresett összeg?
1magyar
De egyébként nem az a normális ha minden megszerzett jövedelem, legyen bármi a neve, beleszámít az évi jövedelembe?
tulipan
@Shikari: Neked, ugyan, mi a '"kivételes'", Te gügye narancsos seggnyaló???: Haldokló???
tulipan
@Shikari: Neked, ugyan, mi a '"kivételes'", Te gügye narancsos seggnyaló???: Haldokló???
tulipan
@Shikari: Nagyon is jellemző minden narancsos seggnyalóra!! UndrÍtóak vagytok MIND!
tulipan
@Shikari: Én minden szemét narancsost rémságtól hányok! Undorió fajták, akárcsak közeli rokonaíik, a barnanignes horogekresztesek!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.