Patyi András eddig az NVB elnökeként döntött a választási ügyekről, amit utolsó lehetőségként még a Kúria elé lehetett vinni, mostantól a Kúriának azt a tanácsát vezeti tanácselnökként, amelyik a népszavazási kérdésekről és más választási ügyekben bíráskodik - derül ki a Kúria új ügyelosztási rendjéből. Áder János kedden nevezte ki bíróvá Patyit, amit külön törvénnyel tettek lehetővé.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ügyes! most már az a pirinyó lehetőség is elvétett, hogy a bíróság igazságot tesz! =))
Nessy
Most már aztán nix ugri, bugri! Patyi Nertárs és Orbán kegyenc majd megmutatja, hol lakik a Jó Isten, csak reklamáljon valaki. Minden harmadik reklamáló pénzbüntetést kap, minden második letöltendőt.
namihami
@Nessy: A visszaesőknek már vágják ki a fát, amiből a bitót fogják ácsolni.
cikicakk55
Na ezzel meg is dőlt minden becsületes bírósági döntés esélye. Mostantól a Fideszesek nem lopnak,nem csalnak,nem korruptak,nem költik el az uniós pénzeket Luxus utazásokra és magánrepkedésekre. Teljesen legálisan áraznak túl mindent háromszorosan,még a kisvállalkozók,ha nem vallanak be 100 ft-ot,már 100.000 minimum a büntetés érte. Azért piszok kíváncsi vagyok,hogy meddig tudják és merik feszíteni a húrt. Persze könnyen vannak,hisz tudják,hogy a nép hiába van 3x annyian,mint ők,teljesen fegyvertelenek vagyunk,még nekik a kezükben a rendőrség,a katonaság,a bíróságok,az ügyészség,stb. Itt az embereknek esélyük sincs egy becsületes kormány váltásra. Véres leszámolással lehet most már csak elzavarni őket,mert törvényesen és becsületesen már lehetetlen.A saját fegyvereikkel kell Őket legyűrni.Szemétségre szemétséggel kell válaszolni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.