Kocsis András szerint az eseményt szervező Humanity House ugyan elkötelezett a véleményszabadság mellett, azonban az esemény deklaráltan Magyarország rossz színben feltűntetéséről fog szólni, és úgysem vesznek figyelembe ellenvéleményeket. Ő olt az, aki Gulyás Márton előadásán is a párbeszéd fontosságát hangsúlyozta, majd elmenekült Gulyás elől.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@Gauntlet: igen a magyar nem köztársaság nagykövete! =))
tudode
Más dolga sincs az EP-nek 2011 óta, mint a ma "már" VAN IS + jogilag NINCS is Magyarország befeketítése a HONFOGLALÓ "soros" elnöksége óta!!!
.
----- Daniel Cohn-Bendit kiosztja Orbán Viktort a médiatörvény kapcsán francais english subtitles
www.youtube.com/watch?v=lnNo1J9bBzY
.
Más
..
www.youtube.com/watch?v=K4qVtXZlZ9A&t=7s
.
Ezt kapják ki a NAGY/KIS KÖVETEK, megfűszerezve a Libe, a Sargentini jelentéssel!
.
Amely valójában azt jelenti, hogy Mr Orbánnál még a KÉMÉNYSEPRÖKNÉL is "feketébb"!!!
.
Nem Mo-ról, Mr Orbánról SZÓL A NÓTA!
namihami
Oké, nem kötelező nagykövetnek vagy egyéb diplomáciai embernek lenni, de azért gondoljatok bele, hogy ezek a diplomáciában dolgozó magyarok mennyire égő pofával állhatnak a többi kollégáik között. Biztos, hogy tudják, érzik a már majdnem szembe történő röhögést, de ezt a fizetést (és Euroban) soha, sehol nem kaphatná meg, főleg ha a képességeiket is figyelembe vesszük. Tehát, a szégyen nem jó dolog, de a bankszámlára érkező összeg nagysága havi és éves szinten képes a szemérmet legyűrni. És mert a posztot nem kívánják elbukni, ezért tetszik-nemtetszik, kénytelenek hülyét csinálni magukból.
Vezérünk kimegy, elmondja a honi (HONI) imádóknak szóló beszédét, aztán hazajön és büszkén közli az ő népével, hogy megint a vérét adta az ő imádott hazájáért. A kinti reakciók pedig a hivatalos utakon, tehát a plebs részére márcsak idegennyelvi okok miatt se, lesznek elérhetők.
Az MTI és társai csak az ""eredményeket"" közlik és persze Európa és a világ boldogan tapsol a Vezérünknek. És el van ájukva attól a néhány embertől, aki még szóba áll a Mi Istenünkkel. Elég az Echo Tv, a Kossuth, az MTv1 vagy a csicskasajtó reakciót megnézni.
Lengyelország már kezd rájönni a bajra, de mi még boldogan rohanunk egy putyini/türk koalíció felé.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.