A zöldpárt volt vezetője szerint az ellenzék fél az általa dezinformációs diktatúrának nevezett Orbán-rendszertől. Hadházy Ákos volt csütörtökön az ATV Egyenes Beszéd Kontra című műsorban, ahol szóba került az a Facebook-posztja, amiben keményen nekiment az LMP-nek a Sargentini-jelentés megszavazása után. A zöldpárt ex-társelnöke azt írta: „Nehéz ezt kimondani, de az LMP-ből egy gyáva és megalkuvó párt lett. (…) Ahelyett, hogy küzdenének ellene, lefekszenek a propagandaszörny előtt, hanyattvágják magukat, felteszik a lábukat és lihegve csóválják a farkukat. Pedig csak annyit kellene elmondani: a Sargentini jelentésért mindannyian felelősek vagyunk”.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Nem ertem. Miert ker elnezest azert, amit az lmp-rol mondott? Akkor is ez lesz a velemenye, ha toluk most bocsanatot kert, nem?
Aszittem, hogy a velemenynyilvanitas meg szabad,... Egy darabig es nagyon korlatozott mertekben...:o((((
RonaGyuri
A mai matyar rögvalóságot jól jellemzi Hadházy sorsa. Gyurcsányék töketlenkedését tapasztalva próbált ellene tenni, azonban kénytelen volt szembesülni a gátlástalan, hazug és korrupt Orbáni világgal, mikor ezek ellen akart tenni megtapasztalhatta ,hogy az LMP jellemtelen! =)).
karma1
Nem ertem. Miert ker elnezest azert, amit az lmp-rol mondott? Akkor is ez lesz a velemenye, ha toluk most bocsanatot kert, nem?
Aszittem, hogy a velemenynyilvanitas meg szabad,... Egy darabig es nagyon korlatozott mertekben...:o((((
Commenter
Csak az igazat mondta. A lmp húzzon a náthásba meg a vérbe...
RonaGyuri
@karma1: ez így már az atv.-hu átírata valójában csak a durva szavakért kért elnézést! =))
karma1
@RonaGyuri: Gyurikam, lehet, hogy en vagyok mar teljesen gyagya, de szerintem semmi durvasag nem volt Hadhazy megnyilatkozasaban, ha pedig valakirol egy elitelo velemenyunk van, (es azt ki is akarjuk fejezni), hat ahhoz nagy valoszinuseggel nem Shakespeare nyelven de meg csak nem is Arany Janosen fogunk szolni, hanem sokkal egyszerubben, es kozerthetobben.
Nem szoktam kozonsegesen beszelni , mert lanyt neveltem, es egyebkent sem volt soha senki sem a csaladban kozonseges szaju, de ezen az oldalon nehany troll regebben kihozta belolem, es vannak dolgok, amit egyszeruen nem lehet bizonyos foku duh, keseruseg, es foleg kritika nelkul velemenyezni.
Mert minden allitasa igaz volt, es nem is mondta elitelhetoen durva szavakkal. (szerintem).
Ez olyan dolog, hogy valamirol van egy massziv velemenyunk, ami raadasul megalapozott, tehat ha en azt elmondom, akkor en azert nem fogok soha senkitol sem elnezest kerni, meg az indulatos szavakert sem! Mert tudom, hogy az allitasaim 100 %-ig ulnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.