A miniszterelnök saját bevallása szerint 30 éve jár így, a jövőben sem fog változtatni a szokásán. Videón is mutatjuk a jobbikos Szilágyi György kérdését és Orbán Viktor arra adott válaszát.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Ez az menőzzél csak, hogy egy tolvaj maffiózó vagy 30 éve. Majd, ha nem a Polt lesz és ezt kérdezik, akkor is csak így! Ez az ember komolyan elhitte, hogy halála napjáig ők lesznek hatalmon..
bencemacska
Meg van győződve róla, hogy neki az jár!
De az igazat nem mondta ki: - viszont a pofájára van írva - a gép az enyém, a focicsapat az enyém, az ország az enyém, neked meg kuss!
"Felköttetem a lord majort, ha bosszant bármi nesz"!
SystemError
Kedves csávó az, ha agyongyógyszerezed. ..Jár ez neki, na!!! A Marika is megmondta, hogy "erőskezű" Igaz, ha qrva gyorsan kell a cucc, akkor előretolakszik az sztk-ban, de megérdemli nem :)
Olyankor a legjobb arc, amikor begyógyszerezve nyaldossa vagy harapdálja a pofáját a disznóvágó öltönyében a világvezetői között. Eközben a faszát és a seggét seggét vakargatja felváltva. Persze nem azért, mert viszket, hanem, mert simán szociopata pótcselekvéses szorongása van és, mert skizofrén is egy kicsit az apja miatt. Aki látott már ilyen filmet, az tudja, hogy ilyen idősen ebből nincs kiút. 10 év, 20 év ugyanaz lesz a vége! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.