Az ország minden részén biztosítani kell a feltételeket ahhoz, hogy családot és jövőt tudjanak építeni a szülőfalujukban, szülővárosukban maradó fiatalok - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) család- és ifjúságügyért felelős államtitkára.

Forrás: bankarmagazin.hu
Feltöltő: Biztosító Magazin
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
@Pálinkás Pál: Logikátlan vagy. Mert ha a cigányok dologtalanok, akkor semmit nem érnek az adómentességgel. Ugyanis adót csak munkából kell fizetni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Remélem ez is,,visszamenőleges hatályú,, törvény lesz !!!
Pálinkás Pál
Ez aztán remek gondolat...rúgjunk mégegyet a rendes emberekbe..és segítsük a dologtalan cigókat.../bár mondjuk eddig sem fizettek SZJA-t/
RonaGyuri
logikus, ha Őfeneségének adómentesség jár a nagy-értékű ajándékokra! =))
namihami
Egy újabb olyan törvény, amit kimondottan a kasztjukra szabnak.
Mert ugyebár a mai világban csak két kaszt engedheti/teszi meg magának a három (vagy több) gyerekkel járó életet. Az elsőt Pálinkás Pál már leírta. Ne vesztegessünk több szót rá, hiszen általában úgy nő majd fel, mint az erdők állata-mezők virága. (általában, mert van persze kivétel)
Jöjjön a célközönség, aki miatt készül ez a törvény. És az sajátmaguk. Mert ki rendelkezik ma akkora jövedelemmel, hogy az eltartásuk mellett a későbbi iskoláztatásukat is biztosra vehesse? És persze, nem az általuk biztosított állami szinten. (lásd kétmilla/,gyerek).
De akkor még az eddig kibrusztolt adókedvezményről szó se esett. Apuka egy "" ügyes és hű"" fideszalkalmazott, bársonyos nyelvvel és megfeleelően lágy állagú csigolyákkal (nehogy kidörzsölje a Vezérnek vagy ne tudjon elég mélyre hajolni a szent cél érdekében).
Ehhez is elég lesz egy-két ülésnap.
görbetükör
@Pálinkás Pál: Logikátlan vagy. Mert ha a cigányok dologtalanok, akkor semmit nem érnek az adómentességgel. Ugyanis adót csak munkából kell fizetni.
Pálinkás Pál
@görbetükör: Nos...ha majd névleg a cigányasszonyok nevén lesznek a nagy jövedelmek,akkor máris tisztára van mosva a dolog...de lefordítom neked...elérjük hogy a négy elemis romanők havi 20 millát fognak keresni adómentesen...mert ugye azt nem tiltja törvény hogy vezérigazgatónak nevezd ki a saját cégedben!!!
látod ezért sikeresek a fidesznyikek,mert köpnek a morálra!!!
görbetükör
@Pálinkás Pál: Valakinek akkor mégis dolgozni kell, ha adómentességet akarnak.
papa.49
@görbetükör: Na azok lesznek akik semmiféle mentességet nem kapnak !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.