Már fertőtlenítve, benyugtatózva a műtőasztalon feküdt az elbocsátott szívsebész betege, mikor szóltak neki, hogy elmarad a beavatkozás. Az ATV Heti Napló című műsorában arcának vállalása nélkül megszólaló beteg zárójelentésére azt írták: „technikai okból” nem műtötték meg.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mackoka46
Ez orbáncék keresztény emberi méltósága a számolatlanul befizetett adók, járulékok tucatjaiból.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
görbetükör
Minden és mindenki a politikának, a hatalomnak van alárendelve. Élet és halál urai.
Lassan, de megszokjuk. :(
Commenter
@Nessy: sőt, szerintem ők azok a típusú orvosok akik fehér köpenyes Istennek képzelték magukat mindig is. Pedig pont a humán orvosi pálya az, ahol az egyik legnagyobb elhivatottság kellene. Utóbbi időben beteg állataimmal sokat jártam sajnos állatorvoshoz és azt kell mondjam nagyon sok állatorvos lelkiismeretesebb elhivatottabb állatpáciensével szemben mint a humán orvos humán páciensével szemben. Persze, erre most lehet azt mondani hogy az állatorvosi praxisok ma már kizárólag magánpraxisok. De nem lehet csak a magán-jelleg a lelkiismeretesség oka!
Nessy
@Commenter: Nekem eddig szerencsém volt! Életem párjának és nekem is sikerült "orvost" kifognunk! Nem tudom, az a rezidens doktornő, aki az utolsó napjait megszépítette,megkönnyítette, itthon van e még, de ő igazi orvos és ember volt! Pénz nélkül!!
Commenter
@Nessy: eddig nekem szerencsém volt, csak egy fogorvos okozott maradandó rossz tapasztalatot és hosszan tartó alaptalan félelmet a fogászati kezelésektől.
Nessy
@Commenter: nekem is ilyen a fogorvos, akihez területileg tartozom, nem is jártam felé már két éve.
Commenter
@Nessy: most végre már egy jó és emberséges doktornő kezel. Már nem félek a fogorvostól...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.