Igaz, ehhez el kell szegényíteni az országot. A turisztikai tervezetből kiderül: Magyarország a papíron létező gazdasági csodák soha ki nem apadó forrása.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
ezek az elmebeteg diktátorok mindig hasonló baromságokat kergettek! =))
Commenter
már inkább a Fülöp szigetekkel vetekszünk igy is!
Manhattan
@RonaGyuri: Ha emlékszel, Tusványoson Orbán már fel is vázolta igényét az egész Kárpátmedencei Géniuszi vezető szerepére. Ezért is épitik a határon túli exmagyar területeket körbe stadionokkal, vásároljak fel a mi adóinkból az Orbán hatalom vezetői a területeket, hogy aztán ha kell, Putyini haderőkkel kebelezzék be ezeket a területeket! Ezért sem izgatja magát, ha kizárnák Magyarországot az EU-ból!
Commenter
@Manhattan: nem csodálom hogy csak így tudtad belinkelni. Bartus László "jóslatai" már számtalanszor bejöttek de ez a cikk mindennél hátborzongatóbb...
Aki Én
@Manhattan: Nagyon komoly. És sajnos igen reális forgatókönyv. Én ezt a mondatot tartom a kulcsnak:
,,A magyarok többségét az érzelmei és indulatai vezetik, nem az esze, mert ez utóbbiból kevesebb van. "
Commenter
@Manhattan: így igaz. "Idegen bástyái" is vannak miközben belföldön bedarál és felbomlaszt mindent. Nem lenne szabad alábecsülni, egyszer már megtettük akkor még talpra is állt a 8%-os vagy mekkora %-os bukás után és 30 éve itt ül a nyakunkon, további 25 évre jelentkezett be amikor először nyert 2/3-al. Tegnap sajnos elég világossá vált, hogy az ellenzéknek együtt (Bem tér) úgy nagyjából jelenleg mekkora hatása és ereje van. Ez orbánhoz nagyon nagyon kevés sajnos, sőt már az EU is kevés hozzá, ha még sokáig eltűrik úgy gondolom...
Commenter
@Commenter: @Manhattan: a Napi.hu valamelyik nap írt cikkét nem engedték belinkelni, a cikk 2 évet adott a magyar gazdaságnak még aztán reccs...jön az összeomlás. Tehát orbán tényleg jó irányban halad afelé hogy teljesen elszegényítse az országot, gazdaságilag és politikailag még tovább leamortizálja és hiteltelenítse. Ha valóban akkora a balsorsunk amekkoráról Kölcsey írt akkor meglesz orbán kirgizi-neogéniuszi új magyar-kirgizi világrendje...ne adja az Isten.
papa.49
Az irány erre mutat, kérdés akarjuk-e ???
Commenter
@papa.49: Sőt! Úgy tűnik, engedjük is...
Manhattan
Egy mondatban: Putyin valszeg hadat uzent a NATO-nak es ehhez orbannak kell szitania a tuzet csereben Erdelyert es Ukrajnaert. Ennyi.
tudode
Ez a FASZA GYEREK jó dolgában már azt sem tudja milyen módon RÁZZA a RONGYUNK, egyre lyukasabb gatyában, nem változott semmit, ifjú kori önmagához (nem olvasva el a cikket) elvárná, hogy csuhé szoknyában, gatyában táncikálunk a Fidzsi szigeteken, hasonlóan ahhoz ORSZÁGOS MÉRTÉKKEL, mint amikor
.
---- A Story 2009-es konzervsztorikkal adta el Orbán Viktort és a feleségét
..
444.hu/2018/10/13/igy-kell-ezt-csinalni-pupakok-orban-atadta-az-uj-konferenciakozpontot-felcsuton
.
"""Fiatalon hátizsákkal csavarogták be Nyugat-Európát. „Alig volt pénzük, olcsó helyeken, állomáson, néha árokparton töltve az éjszakát, minden fillért alaposan beosztva, konzerveken élve jártak városról városra.” Amikor Párizsban jártak, Orbán Itt a piros, hol a piros?-on eljátszotta a vésztartalék 500 frankjukat. De ami Lévai szerint ezután történt, az még keményebb: Letörten baktattak, Lévai pedig csak őrlődött belül, hogyan lehet valaki ilyen felelőtlen. Torkára fagyott a szó. Szótlanul mentek egymás mellett."""
.
Csodával határos, hogy az ORSZÁG, és az ASSZONYA képeSS elviselni ezt a VASKALAPOS ficerét, akire a LEGNAGYOBB megerőltetéssel képtelen rá FELNÉZNI, mint mint a TISZTSÉGÉRE!
Manhattan
Meddig van szuksege Putyinnak orbanra? Valakinek van tippje erre?
papa.49
@Manhattan: Addig amíg bent van a néppártban, ha kizárják onnan reggelre megtalálja a lófejet, vagy a hálószoba kilincse lesz ,,nopvicsokos !!!
papa.49
Ha ezek ketten az apja meg lánya összefognak itt bármi is lehet !!!
karma1
@Manhattan: @papa.49: @Commenter: Vegulis az irany nem semmi: Fidjit evente elsopri vagy egy hurrikan, vagy egy cunami, es egy volt katona iranyitja, frank bainimarama, aki egy diktator, es aki boldogan fogadja el az oroszoktol a kiselejtezett fegyvereket, (meg fizet is ertuk) , amikor a polgarainak szo szerint kilog a segge az egyszem nadragjukbol, es a fo"nit egyaltalan nem erdekli, hogy a nepe ehezik , nyomorog es nincs hol laknia.
Az a nehany resort mukodik szepen, -valoban-, de amikor egy termeszeti katasztrofa elviszi a szigetvilagot, akkor mi szoktunk nekik segiteni ujjaepiteni, nem keves penzt es jotekonysagi ingyenes ajandekokat adva. Cserebe ez a kocsog hajas diszno kiutasitotta egy idore a fidjii tudositot az orszagbol, mert nem festett rola eleg szep kepet, de aztan kenytelen volt visszaengedni a holgyet, mert nemcsak az ujzelandi, hanem nemzetkozi mediafigyelok is nyomatekosan felhivtak a miniszterelnok figyelmet, hogy a holgy csak targyilagosan tajekoztatott a Fidjin torteno dolgokrol... (Persze eleg nehez az ottani potrohosnak megmagyaraznia, hogy miert is vette meg fillerekert az oroszok leselejtezett fegyvereit, mig a nepe ehezik)
Desischado
@Manhattan: Szerintem addig, amíg uniós ország vagyunk, és amíg orbán el nem végzi a feladatát. Rémítő, ami a cikkben olvasható, és sajnos, nagyon reális! Václav Havel nagyon tudott valamit!
Yoda69
@Manhattan: Nagyon jo iras!
Kosz a linket.
Commenter
@Manhattan: na ez a millió dolláros kérdés. Az én tippem az, hogy egészen addig amíg létre nem hoz egy újfajta keleti blokkot de ne legyen igazam ebben...ezt már írtam @papa.49-nek is...
Commenter
@karma1: ajvé...az orbán nevű hurrikán (minidiktátor) az elég régóta söpröget már rajtunk amolyan self styled cunamiként. Elsöpört már minden értéket ami voltunk, ma éppen 70. 000 bosnyák migráncsot vizionáltak a határra. Wellness resort itt lassan csak nekik jut de az bőségesen. Pl. a Hunguest Hotel lánc.Van hát máris némi analógia. Csak bennünket nem fog egyetlen Commonwealth állam sem újjáépíteni...
Lepényleső
Ez a kép olyan mit az öregedés,gyógyíthatatlan?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.