Szűnni nem akaróan feszül az ellentét az Országos Bírói Tanács és az Országos Bírósági Hivatal között. Az OBT szóvivője, Vadász Viktor a HVG Portré beszélgetésében azt mondta, az OBT-OBH vita a jogállami működés eklatáns példája lehetne, ha a másik fél is visszatérne végre a kijelölt játéktérre.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Te nem kiraktad magad te szándékosan, pártutasítás miatt házhoz mentêl a lóf@szért.
Ismered a mondást? Aki qrvának áll, ne sírjon, ha kefélik. Neked se volt kötelező beállni a pártsorba. Önként s dalolva tetted és ez ezzel jár.
namihami
Bocs, lemaradt: Tehát amit a fentiek során a Handóról írtam, az sajnos valahol mindkét oldal embereire igaz. Itt már nem politikai viták zajlanak, hanem politikai ér erkölcsi kivégzések. És az, aki a fideszes korifeusokba (lásd a fenti jellemzésem) próbál belekötni, az ezt kockáztatja.. A Fidesz, a sajátjait és azok között is a vezetőket, mindenáron megvédi minden támadástól.
bencemacska
De a Vadász Viktorok azok, akik megpróbálnak ellenállni a hatalom túlkapásainak!
Nélkülük nem lenne fejlődés sem!
Eladott Ország
Handó Tünde: "Az Országos Bírósági Hivatal (OBH) ezután is minden erejével azon dolgozik, hogy a bírói kar elnyerje és megtartsa az iránta való bizalmat, és visszatalálva ezeréves gyökereihez, megőrizze és erősítse Magyarország szuverenitását." Hogymivan? A bírói karnak miféle ezeréves gyökerei lettek hirtelen? Jó, Handó Tünde nem néz ki annyira jól, de szerintem még nincs annyi idős. És mi köze van az ország szuverenitásának az OBH-hoz? Vagy fordítva, tök mindegy. Még jó, hogy a határkerítést nem óhajtotta megvédeni Szájer József kedves felesége, mert tényleg már csak az hiányzott a gyűjteményből.4cdn.hu/kraken/image/upload/s--OpWZpZ_D--/h_653,w_1160/6pbtmTZ4hYJZCG6us.jpeg
youtu.be/AVZ-BOfC5fI

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.