A Szegedi Törvényszék tavaly októberben jogerősen is garázdaság vétségét állapította meg a rendőrök sorfala mögül kitörő menekültek felrúgásával megvádolt operatőr ügyében. Most a Kúria felülvizsgálta ezt. László Petrát felmentették garázdaság vétsége alól.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

71 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Veleda
Ma már más szelek fújnak. Lehet rugdosni is. És főleg kell egy jó tökös újságíró, aki ha kell tud rúgni is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tulipan
@Shikari: Ugra bugra??? :))) NARANCSOS SEGGNYALÓ, TÖK AGYATLAN ÚJKOMMUNISTA BAROM! Viszont, egy nevetségesen tudatlan, csonthülye, albán migráncs VAGY!!
tulipan
@Shikari: Remek! Ugra bugra??? :))) NARANCSOS SEGGNYALÓ, TÖK AGYATLAN ÚJKOMMUNISTA BAROM! Viszont, egy nevetségesen tudatlan, csonthülye, albán migráncs VAGY!!
nezelodo
Ki kellene próbálni mi lenne ha seggbe rúgná valaki Semjén lovát? Alighanem lecsapna a dakota hivatal az állatvédelmi törvényre hivatkozva.
tulipan
@durbincs: Áh, ime a narancsos segnyaldosó. halfarok SÜGÉR: ihol -e gumbo a sertéstelepi,koca ápolő ? Hát 50IQ-s ez most nagyon nem megy? Há mi van Sügér lopod már a kocatápot, legalább fogyassz, kis termetű ? de már esse érti , romány Ákcentusos ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.