Na akkor vessetek számot önmagatokkal! Bezárás előtt van a CEU. AZ ELTE több szakán lényegében nem tudnak tanítani, akkora a baj. A Közgáz most lesz alapítványi egyetem, egy év múlva csak az tanulhat, akinek sok pénze van. Döntsétek el, kik vagytok...

Forrás: prokontra.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Nehogy azt hidd, hogy a parlamentből való kivonulás eljelentéktelenítené a pártot, és nem lenne hallható a hangotok. Ellenkezőleg. Nem lehet kihez csatlakozni Magyarországon, ez az emberek baja. Aki a parlamentben Orbán kenyerét eszi, és legitimálja a rendszerét, azt nem veszik komolyan, s jól teszik. Nem lehet két úton sántikálni. Figyeld meg a macskádat, hogy igaza volt-e József Attilának, e nemzet nagy prófétájának: “ügyeskedhet, nem fog a macska egyszerre kint s bent egeret”. Te meddig próbálkozol még ezzel? Statiszta akarsz lenni, vagy főszereplő? Megélni akarsz és vegetálni, vagy tenni valamit? A parlament zsákutca, belül nincs kiút. Csapda, amelyben vergődtök. Ha nem mertek kijönni, semmi nem lesz. Belőletek sem, az országból sem. Ha bent vagy, nem vagy kint. Amikor kivonultál, akkor is úgy vonultál ki, hogy bent maradtál. A kivonulás határa a pénz megtartása volt. De ez így nem megy. Akikre számítasz, azok kint vannak. Nem fognak veled szóba állni. Mi kint vagyunk. Te pedig belül. Nem vagyunk egy oldalon. Ezt értsd meg.
nepszava.us/bartus-laszlo-gyurcsany-ferenc-macskaja/
advocat
Jó ez így! Kell a sok minimálbéres rabszolga!
lusta
@advocat: Már azok sem kellenek. Tiszaújvárosba jönnek a törökök. Vagy 3 ezren.
Desischado
@Eladott Ország: Király írás, és legalul van egy hozzászólás, ezt mindenkinek el kell olvasnia!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.