Hétfőn jelentik be a kormány családügyben indított nemzeti konzultációjának kérdéseit. A Magyar Idők szerint a kabinet célja, hogy Brüsszelnek is üzenjenek, hogy a magyarok az erős családokat támogatják a bevándorlás helyett. 

Hétfőn délelőtt Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár bejelenti az új, úgynevezett "családvédelmi nemzeti konzultáció" kérdéssorát – írja a kormánypárti Magyar Idők.

Már a héten postázzák a kormány újabb kérdőívét

Fotó: MTI

A lap azt írja, a kérdőíveket tartalmazó leveleket már a hét elején elkezdik postázni, a válaszokat a kormány jelen állás szerint december 21-ig várja. A Magyar Postának négy hét alatt mintegy nyolcmillió küldeményt kell eljuttatnia a címzettekhez.

Mint korábban kiderült, a mostani konzultációt is országos médiakampány vezeti fel, a kormány a tévés, rádiós, online és nyomtatott felületeken, valamint óriásplakátokon is üzenni fog a konzultációval kapcsolatban.

(HVG)

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2018/11/k%C3%A9tfark%C3%BA.jpg
Tehénszarban toporogni jó. Mesélte a nagypapám, hogy télen, amikor kihajtották a teheneket, alig várta, hogy trottyantsanak, mert meztelen lábával azonnal beleállt. Jó meleg volt. Egyetlen cipőjét csak az iskolába menet vehette fel. Kivágták az orrát, hiszen a lába növekedésével nem nyúlt az átkozott lábbeli. Ma cipő még csak lenne, ha az szandál, papucs is a hóban, tehénből nincs, csak szarból van sok. Abból pedig nem lehet megélni, élni pláne nem. Kecske sincs. Pintér Sándor milliárdos, nyugdíjas, örökös belügyminiszter a kecskében látta a jövőt: a szegény ember „ha megtermeli a saját településén azokat a javakat, amelyek az élelmezéséhez szükségesek, mert kap hozzá magot, kap hozzá megfelelő nevelt állatot először, kap hozzá még esetleg malacot, vagy kecskéket kérnek sokan, hogy a tej is meglegyen minden nap, akkor meg”. Meg lehet élni 47 ezer forintból. Hogyan, főzsaru? Így? Imádták az emberek a kecskét, mert nem kívánta a luxust, evett, ivott, minden konyhai maradékot ha volt felzabált. Eltartották. Elmaradt a kecsketejben fürdés. Vége lett ennek a villámgyors esztelen kitalációnak is. Pintér nem is emlékezett már rá, különben is kihagy az agya, tudják, elfelejtett bevallani 2,7 milliárd forintot a vagyonlistáján. A szétszakadt Magyarországon Orbán Viktor birtokba veszi Buda várát saját magának, onnan uralkodik. A fideszes kiskirályok, földesurak, ingatlanbárók, kegyeltek lakják a magyar földet a Dunán innen és túl. Kétlábú barom is van sok, legelhetnek kedvükre, ám csurig tömött bendővel a látásuk is elveszik: tojnak a cselédségre, a kialakult jobbágyságra. A látvány mindent megér nekik, csak segíteni ne kelljen a nyomorultságukba veszőknek. Nem csak a kirekesztettek félnek, szoronganak, cidriznek naponta. Mert ebben a diktátortól bűzlő országban hamar körön kívülre kerülhet bárki. Ki hord tovább a tenyerén? Tele a hócipőnk, mi a meleg tehénszarra várunk még?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
evacica
Csak egy baj van vele, hogy sokba kerül ez nekünk, és arra sem jó mert kemény!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.