Mirkóczki Ádám szerint felháborító, ami történt és a bizottság fideszes tagjainak nevében is kikérte magának, hogy ilyen eljárást el kell tűrniük, mint ami... Ma reggel kaptam a Külügyminisztériumtól egy 3 soros levelet, amiben azt írták, hogy a külügy és az Információs Hivatal semmilyen adattal nem rendelkezik a Gruevszki-üggyel kapcsolatban. Ekkor már a sajtóban is megjelent, hogy a magyar nagykövetet berendelte a szkopjei kormány- idézte a délelőtt történéseit Gruevszki-ügyben Mirkóczki Ádám. A jobbikos képviselő szerint csak emiatt a tájékoztatás miatt fejeknek kellene hullania, ha tényleg így van és a magyar hírszerzés nem tudott erről semmit, ugyanis a külügy irányítja lényegében az IH-t.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Jó, de nagyon naiv felvetés

Mirkóczki Ádám: ebben a formában nem sok értelme van a nemzetbiztonsági bizottságnak

Már ebben a felvetésben is van bőven ráció, de a bizottság jobbikos tagja ennél lényegesebb kérdéseket is feszegetett. Igaz kellően naiv módon. Ami igaz az igaz az sem nagyon más, hogy rácsodálkozik arra a tényre, hogy „még a bizottság tagjait sem tájékoztathatják erről. Mirkóczki szerint ehhez képest 1-2 órával később a kormánypárti Magyar Idők felületén megjelent minden olyan adat, amire ők is kíváncsiak lettek volna, de nem kapták meg.”.
Igaz némi kérdőjellel, de azt vetette fel, hogy „azt gondolná naívan, hogy egy ilyen ügy mellett ma egy józan gondolkodású állampolgár sem mehetne el szó nélkül,”, azonban hozzátette „végül a magyar társadalom fogja megválaszolni, hogy ez politikailag mekkora ügy.”! Mos ez szinte kizárható a mai matyar társadalom emellett is el fog menni, még csak a fejüket sem csóválva! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.