Az Abcúg riportja bemutatja, hogy a gyermekvédelem sokszor nem tudja felmérni rendesen a szülők mentális problémáit, és ezt a gyerekek sínylik meg.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szalai77
---Itt találsz meztelen lányok a városodban : Huit.Re/Lanyok
vacsi
Nem a pszichés beteg szülőktől kell védeni a gyerekeket, hanem a BŰNÖZŐKTŐL! Azokat, akik gyerekek, fiatalok (mert ugye, azok is gyerekek!) követtek el bűncselekményt, főleg gyilkosságot, nem kiengedni a börtönből! Itt már felfordult a világ. A "skálás gyilkos"-ként elhíresült tömeggyilkos pl. 2 család gyerekét. 2 értékes fiatalt gyilkolt meg - most az idősebb áldozatokat nem is említem -, és szociális munkásnak tanult a börtönben, arra gyúrva, hogy hamar kiengedik. Amikor az aljas gyilkosságait elkövette, a mai fiatalok még meg sem születtek! Úgy érzem, ebben a témában bőven van mit átgondolni - és a szociális dolgozók körében ugyanolyan arányban fordulhat elő pszichés beteg, mint a lakosság körében, legfeljebb nem tudnak róla.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.