Az mfor hívja fel a figyelmet, hogy a Magyar Közlönyben ma megjelent az adócsomag, amelynek értelmében az olyan béren kívüli juttatások, amilyen a lakhatási az öngondoskodási és munkába járási támogatás 2019-től úgy fognak adózni, mint a bér, két kivételként csak a SZÉP-kártya és a sportrendezényekre, kulturális eseményekre szóló belépők kedvezmény

Forrás: hirstart.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@lampa laz: A szakszervezetek meg nem, de az ellenzek kezd eledezni...:)
Erdemes ezt vegighallgatni,...:o)))
Ujhelyit eddig is csiptem, ezutan meg plane...:o)))))

www.youtube.com/watch?v=Wrjtg72M0Dk&feature=player_embedded
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@lampa laz: Kedves, MINDEN statisztikai es kozveloemenykutato intezet orbantol kapja a dijazasat, a fenntartasat.
Szerinted milyen konkret bizonyitek van erre?
Hogy mukodik egy part? En ugy gondolom, hogy vannak kihelyezett partirodak, ahova az emberek be tudnak menni az ugyes-bajos dolgaikkal, es megoldast talalnak ra, ha kell. (Itt nalunk legalabbis be lehet menni, semmifele megkotes, bejelentkezes nem kell, csak be kell nyitni az irodaba, vagy felhivni telcsin a teruleti megvalasztott kepviselot, es elmondani a gondunkat. ki latott mar olyan fideszes irodat, ami reggel 9-tol deluta n 5-ig az emberek rendelkezesere all? Vagy ki jar rendszeresen fideszes lakossagi forumokra? Kik tartjak ezeket? Mert a rogantonyoet utoljara Juhasz Peter hekkelte meg rendesen - rogan el is menekult a helyszinrol.
Az mszp, dk, parbeszed rendszeresen tart ilyeneket, (lakossagi forumokat), ilyenkor ott akkora az erdeklodes, hogy meg a csillaron is a latogatok lognak.
Szoval en azt hiszem, hogy a "mondd te is" cimu szitu van, amikor a fidesz azt allit, amit akar. Soha nem volt ellenzeki vezeto egyetlen konzultacios level megszamlalasan sem, - errol is azt allit a fidesz, amit akar (a visszaerkezett valaszok szamarol).
8 eve semmilyen ralatasa nincs a plebsznek a kormanyzasba semmilyen szinten sem, mert ami kinos, azt mar azelott titkositjak, mielott egy oknyomozo ujsagironak az agyaban felmerulne kerdeseket feltenni...
Szoval: szerintem nincs akkora tamogatottsaga - de a kozvelemenykutatok ezerrel kozmetikazzak a halottat, hogy szepen nezzen ki a temetesen...:o(((
lampa laz
@karma1: A fővárosban biztos van ellenzék, mert néha a hírműsorban látjuk őket, de hidd el vidéken nagyon pocsék a helyzet, olyan mintha nem is lennének. Vidéki városban lakom, fideszes polgármester van és itt az érvényesülés miatt mind ennek a szemétnek a seggét nyalja. Kicsiben pont úgy működik minden itt lent, mint ott fent nagyban. Gyomorforgató és elkeserítő ami folyik ebben az országban. Bűnözőket mentenek, bújtatnak, hazudnak, csalnak, lopnak és egyenlőre elég lehetetlennek tűnő feladat, h megszabaduljunk ettől az ocsmány bandától. Annyira jól teljesítettek az ország lejáratásában, h ma magyarnak lenni szégyen.
karma1
@lampa laz: Hidd el, borzasztoan sajnalom azt, ami otthon folyik - kivulrol latni igazan, hogy MEKKORA is a baj!
De szerintem hiaba van mindenhol fideszes vezetoseg, nem hiszem el, - foleg az utobbi idok torteneseinek a fenyeben - hogy a fide$$nek meg mindig akkora lenne a tamogatottsaga.

El Ausztraliaban egy gekkofajta, galleros gyiknak hivjak, aki ha bajba kerul, egyszeruen kitarja a nyakboren levo "gallerjat", amitol iszonyuan felelmetesnek nez ki, igy meg a gyikevo kisebb ragadozo emlosok sem merik megenni, inkabb elmenekulnek a helyszinrol. Vagyis KAMU az egesz: ugy mutatja meg magat az allatka, hogy o bizony felelmetes, es nemhogy ne kapjak be, hanem o fogja azonnal bekapni a vilagot!
orban es az egesz propaganda politikaja ugyanez a galleros gekko...
Ha erzi a veszelyt, felfujja magat, felelmetesnek LATSZIK, mikozben egy szart sem ero kis vacak az egesz...:o(
mackoka46
Azt akarják, hogy költsük el a pénzünket, hogy az áfából és a többi se szeri se száma adóból dőzsölhessenek a fidesz despoták. Így aztán két kézzel markolhatnak bele az adókasszába.
lampa laz
@karma1: Köszönöm, nagyon jó a hasonlatod, meg a rálátásod is erre a "kuplerájra".
karma1
@lampa laz: messzirol konnyebb... A BBC valahogy egy picit hitelesebb, mint a kiralyi 1-es vagy az echo tv...:o))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.