Tovább formálódik a magyar sajtó, miután Puch László eladta a Szabad Földet Mészáros Lőrincnek, integrálja a Vasárnapi Híreket a Népszavába.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Nem szégyellik, de legalább büszkék rá, hogy micsoda álságos, mindenkit hülyének nézési színjátékot rendeznek itt a nemzet felemelésére hivatkozva. Adott ez a tehetséges disznószerelő, aki miután évtizedekig titkolta a zsenialitását, egyszer csak elkezdett megmilliárdosodni, úgy körülbelül azóta, mióta a haverja beleült a miniszterelnöki székbe. Összeharácsolt (a nevére írattak, ha úgy tetszik) egy rakat elfideszesített propagandafelületet, aztán most hirtelen elajándékozta az összeset. Az istenadta üzleti érzék már csak ilyen.
A zsíros nemstróman teljesítette a küldetését, mert ilyen áldott jó lelke van neki, és pláne céljai vannak. Orbánnak vele. Ezért dolgozik évek óta, ezért vásárol, ezért nem tud félreállni a pénz útjából. Hogy felajánlhasson, ajándékozhasson, adományozhasson, ingyen odaadhassa mindenét. Így kell ezt csinálni! Az ország a nevükön van, egyik zsebükből pakolják a cégeket, alapítványokat, propagandakanálisokat a másikba, reggeltől-estig tolják a fasisztoid habonyi egyenpropagandát a népek sápadt orcájába, és még mindig meggyőzően siránkoznak a baloldali média túlsúlya alatt görnyedve.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.