Már 773 ezren töltötték ki a családok védelméről szóló nemzeti konzultációs kérdőívet – mondta Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szerdán a közmédiának.

Az államtitkár szerint a nagy részvételi hajlandóság is azt mutatja, hogy mindennapi életünket, jövőnket meghatározó kérdésről van szó, amely felette áll a pártpolitikai küzdelmeknek.

Dömötör Csaba hozzátette:

az ellenzék részéről sajnos nem kaptak érdemi javaslatokat, ehelyett a konzultációt magát támadták.

Szerinte ennek az lehet az oka, hogy a családtámogatási rendszer jelenlegi formáját is ellenzik, mint ahogyan a kampányban is támadták az adókedvezmények rendszerét és az otthonteremtési programot is

Ez azt is jelenti, hogy a konzultációban nemcsak a jövőbeni intézkedések alapjait jelölhetjük ki, hanem kiállhatunk a meglévő családtámogatási intézkedések mellett

- hangsúlyozta.

Az államtitkár arra biztatott mindenkit, hogy vegyen részt a konzultációban, amire december 21-éig van lehetőség.

Forrás: MTI

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Az internetes kérdőív csak az e-mail cím általános alakjára (szerkesztésére) reagál, egyébként bármilyen hülyeséget be lehet írni nem beszélve a névről, mely n+1 szer ismételhető. Nos ennyit a kérdőív komolyságáról.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Klubtag
Nem konzultálgatni kell, a gyermekvállalás, a gyermekek felnevelése, okos, értelmes, egészséges felnőtté válásuk feltételeinek megteremtése a mindenkori kormányzat feladata elsősorban azzal, hogy munkahelyeket teremtenek (nem közmunkásat, nem ragszolgásat, hanem normálisat).
A szülőknek pedig, akik a dolog nehezebbik részét vállalják nap, mint nap meg kell hagyni a jogot, hogy dönthessenek gyermeküket milyen szellemben nevelik: keresztényi, ateista, konzervatív, liberális stb. A kormányzatnak nincs más feladata, hogy a megfelelő, sokszínű intézményi hálózatot működtesse. Joga semmiképpen nincs ahhoz, hogy ebbe a választásba beletenyereljen. Ahhoz meg végképp nincs joga, hogy rosszízű propagandával bélyegezze meg azokat, akik nem tudnak, vagy valamilyen méltányolható okból nem akarnak utódnevelésre vállalkozni. A demokrácia megléte egy társadalomban többek között erről is szól.
Nessy
@cikicakk55: Ha fideszes haver vagy, igen!
Nessy
Kis hazugság, nagy hazugság, statisztika, kormánypropaganda!
Eladott Ország
Az internetes kérdőív csak az e-mail cím általános alakjára (szerkesztésére) reagál, egyébként bármilyen hülyeséget be lehet írni nem beszélve a névről, mely n+1 szer ismételhető. Nos ennyit a kérdőív komolyságáról.
Klubtag
@Eladott Ország: ...meg a 773 ezer résztvevőről...:)))
cikicakk55
Én még fel sem bontottam. Nem is fogom.Bízom benne,hogy jól ég.Sikerült annyi fát összekéregetni a környékről,hogy egy héten egyszer,de ha nagyon hideg van,akkor 2x is begyújthatok. A szomszédok,akiknél gázfűtés van már ide adták. Egy közepes faágat már megspóroltam vele.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.