a kormány visszatartja a Magyar Tudományos Akadémia 2019. évi első negyedévére szükséges dologi kiadások anyagi forrását. Palkovics László innovációs és technológai miniszter nem vett részt az Akadémia közgyűlésén, mert úgy vélte, olyan anyagok kerültek a testület elé, amelyek méltatlanok az intézmény közgyűléséhez. Ezen az eseményen elsöprő többséggel, 90 %-os támogatással elutasították a kormány intézkedési tervét az akadémikusok.

Forrás: prokontra.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Persze, hogy nem akarják elvenni. Ki akarna feleségül egy forrást.
RonaGyuri
Sötétben bujkáló akadémikus reszkess!

Nekem egy dal és egy vicc ugrott be

Mottó:
a dal kicsit átírva
„A Kárpáthyék fia nem magába' fröcsög
És nem látogatóba jön Magyarországra”

és a vicc:
Mit kerestek Prágában a magyar katonák?
Azt, aki behívta őket!

A párt központi napilapja derék szerzője „KORMÁNYELLENES CSOPORT A TUDOMÁNYOS AKADÉMIÁN” címmel jegyzi a mai vezércikket.
„Többtucatnyi ember próbál kormányellenes hangulatot kelteni a Magyar Tudományos Akadémián – értesült lapunk megbízható forrásból. Az akadémiai munkatárs hangsúlyozta: struktúraváltoztatásra van szükség.” –kezdi a mókát.
Majd áttért arra, hogy egy állítólagos akadémikus (igazából nem kétlem, lévén tudományos kiválóság ide, tudományos kiválóság oda vannak bőven gátlástalan trógerek közöttük is) állítólagos kijelentése szerint: „egy nagyjából 30 fős csoport próbál kormányellenes hangulatot kelteni a tudományos testületben, azt hangoztatva, hogy el akarják venni az MTA forrásait”!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.