„Azt hiszem, kezd elég lenni ezekből. Az őrjöngő, felakasztással fenyegető, törő-zúzó szar lumpenprolikból, meg az ennek örvendező médiag**ikből,...„Lassan ideje tennünk egy sétát, ahogy szoktunk! Se erőszak, se hőzöngés, se füstbomba, se dobálás, se törés-zúzás, se rendőrök elleni támadás - csak méltóságteljes, nyugodt erő. Ahogy szoktuk. Készüljetek! Elpofátlanodtak a kereszténygyűlölők, karácsonyutálók, kinyílt a pofájuk a Lenin-fiúknak. Készüljetek!” – tette hozzá az ismert kormánypárti publicista.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

122 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
A te ocsmány pofád nyílt ki megint, nem a Lenin-fiúké, tudod, ők már a múlté. A Tanácsköztársaság karhatalmistái voltak, a megfélemlítést szolgálták akkor úgy ahogy most a békemeneted, a CÖFöd a TEK, a nemzeti csicskaképző hallgatói és még sorolhatnám. Maradj a pajtád mélyén és kezdd kiépíteni az egérutat úgy szép lassan. Esetleg elhúzhattok a Lenin mauzóleumig gyalog hogy közelebbről is láthassátok Lenint.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@karma1: az EBESZ és más nemzetközi megfigyelők vajon mitől (kitől) ijedtek meg?
Szégyelljék magukat, nekik kutya kötelességük lett volna tartani magukat az első véleményezéshez, kiértékeléshez. Csak a nemzetközi sajtó hördült föl. Remélem pállfy asszony majd a terhelő felvételek nyomán a bíróság előtt is csak széttárja a kezét, és a rendszerre mutogat.
karma1
@Commenter: Felek, hogy az EU-ban, EP-ben es az EPP-ben - de talan ezek szerint az EBESZ-ben is - vastagon vannak korrupt egyenek. Az az Ingrid nem tom ki, aki idejott bevizsgalni a csuti kisvasutat, meg mielott Magyarorszagra ment volna vizsgalodni, n agy mellennyel kozolte a sajtoval, hogy majd o megmutatja, ha egy icipici igazsag is van a meszarosrol keringo varosi legendak korul, akkor o lesz az a szemely, aki mindent hitelesen kinyomoz es a bizottsag ele tar.
Aztan eljott vele a dejcstompika, korbevezette az 5 megallon, es ingrid asszony aradozva velemenyezte a kisvasutat - csupa pozitiv dolgot irt rola.
Szerinted mi tortenhetett a bejaras utani fogadason (vagy vacsoran, vagy ebeden???)
Mert szerintem azt a csajt (is) megvettek kilora.
karma1
@Eladott Ország: Ezek szerint van. Neked is szol a 11.05-os hsz-em...:o((((
Commenter
@karma1: persze, mindig voltak, vannak és lesznek korrumpálható emberek, főleg a politika világában. de bízzunk benne hogy több a nem korrumpálható, mint az Ingrid asszony. Lehet hogy ő is Thomas a gőzmozdony rajongó. Meg kapott valami pálinkának titulált cefrét. De viccet félretéve mennyi mindent megépítettek és létrehoztak, ahhoz képest hogy konkrét kormányprogram! (mert a sorosozás nem tekinthető annak) nyerték csalással a választásokat. Tényleg robog mint az úthenger: nem állt meg felcsútnál én teljes döbbenettel ámulok az ún. "dolgozószobán" a Várban. Építészeti barbárság, szánalom...örök memento marad majd ez is, szerintem...:((((
Eladott Ország
@karma1: tegnap, 11:06; Az Európai Néppárt már megválasztott csúcsjelöltje, akit Manfred Webernek hívnak, és akit a Euronews riportere arról kérdezett, hogyan értékeli a CEU távozását Magyarországról annak fényében, hogy a néppárt a civil szervezetek és az oktatás szabadságánál húzta meg a határt a magyar kormány és a Fidesz előtt. És hát Freud meg az Orbán-szindróma kibukott e remek ember száján: youtu.be/xT1VRxvYzBE
Értjük. Tehát nem Orbán ellen, nem a Fidesz ellen, nem a kormány ellen, hanem az egész ország ellen szavazott, amikor megszavazta a Sargentini-jelentést. Ja, hogy természetesen közben a lehető legnagyobb tisztelettel viseltet a magyar nép és Magyarország iránt, és elismeri Magyarország hozzájárulását az európai építkezéshez? Szép meló, Manfred úr, eddig is világos volt, hogy a pojáca azért pojáca, mert pojáca, de ez még egy kicsit annál is súlyosabb. Ez a Weber is ugyanolyan gerinctelen szar ember, mint az Orbán . Rohadtul nincs ezeknek semmi politikai értékrendjük, egyedül a hatalom megszerzése és megtartása számít.
karma1
@Eladott Ország: Igen, olvastam ezt, es vastagon kikertem magamnak, mint magyar ember! Ez a weber egy rakas szar, ha ilyen kategorice el tud itelni egy nepet, akiknek a sorsat ezek szerint egyaltalan nem ismeri reszleteiben, de ugy latszik, meg nagyjaban sem.
Ezert egy igencsak nagy bocsanatkeres jarna a magyarokkal szemben, de mar az sem lenne eleg.
Jobb kozossegekben egy ilyen nyilatkozat utan szepen meg kell koszonni az eddigi bizalmat, es LEMONDANI az adott tisztsegrol...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.