Bús Balázs vérlázítónak nevezte, ahogy szerinte a képviselők inzultálták a jegyzőt. 

Hétfőn Kiss Anita III. kerületi jegyző birtokvédelmi határozatának kézbesítése után nem sok választása volt az MTVA Kunigunda utcai épületében táborozó ellenzéki képviselőknek: el kell hagyniuk az épületet.

Megvédte az MTVA-ban eljáró jegyzőt az óbudai polgármester, sőt bocsánatkérést vár

Fotó: Facebook

A végzése szerint a képviselők az épületben való folyamatos tartózkodása nem egyeztethető össze az intézmény közszolgálati funkciójának a gyakorlásával és a közmédia belső rendjével.

Több III. kerületi ellenzéki önkormányzati képviselő nyílt levélben kérte Kiss Anitát, hogy ne segítse az MTVA törvénytelen eljárásait. Azzal érveltek, hogy mivel az országgyűlési képviselők nem magánszemélyként járnak el, így velük szemben a birtokvédelmi eljárás lefolytatása fogalmi képtelenség.

Megvédte az MTVA-ban eljáró jegyzőt az óbudai polgármester, sőt bocsánatkérést vár

Fotó: Facebook

Az ügyre most reagált Bús Balázs, Óbuda polgármestere is.  Úgy fogalmazott, szó szerint vérlázító volt, ahogy Korózs Lajos és Oláh Lajos parlamenti képviselők a hatósági ügyben eljáró Kiss Anitát inzultálták és verbálisan presszionálták. Tanulságos volt azonban az is, hogy ezzel a gyalázatos magatartással a jelenlévő női parlamenti képviselők nem azonosultak.

Mindezek alapján elvárom, hogy önkormányzati képviselői tisztségükhöz méltatlan megnyilvánulásuk és egy nem az önkormányzat által indított hatósági ügyben, politikai érdekek által vezérelt befolyásolási kísérletük miatt – férfiemberhez illő módon – haladéktalanul személyesen kérjenek elnézést Jegyző asszonytól

– fűzte hozzá.

(24.hu)

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Bús balázs menjél te a bús picsába, NYILVÁNVALÓAN SEMMI HATÁSKÖRE NEM VOLT A JEGYZŐDNEK, EZT TE IS TUDOD NERHUSZÁR !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Bús balázs menjél te a bús picsába, NYILVÁNVALÓAN SEMMI HATÁSKÖRE NEM VOLT A JEGYZŐDNEK, EZT TE IS TUDOD NERHUSZÁR !!!
karma1
@papa.49: Tudjak ezt mindannyian, de beprobalkoznak. Hatha valaki beszopja, amit allitanak, Nem hiszem el, hogy felnott, allitolag ertelmes emberek, kozjogi meltosagban ulve nem fogjak fel, hogy a parlamenti megvalasztott kepviseloknek ehhez joguk van.
Mindossze mindig azt csodalom csak, hogy egyikuk sem (sem Varju, sem Greczy, de Hadhazy es a tobbiek sem ) hangsulyozzak azt, hogy ok kurvara nem zavartak be senkinek sem, hiszen az adas teljesen haboritatlanul folyt a tervezett probramhoz kepest.
Akkor meg mi a [email protected] akarnak?
magyarbakancs
"A végzése szerint a képviselők az épületben való folyamatos tartózkodása nem egyeztethető össze az intézmény közszolgálati funkciójának a gyakorlásával és a közmédia belső rendjével."
Az össze egyeztethető ,hogy csak kizárólag szép ,jó híreket halassz sehol semmi gond,minden heppi.
Az össze egyeztethető ,hogy naponta hazudnak,áll híreket gyártanak,emberek magán életében vájkálnak?
papa.49
@karma1: Hangulatot kelteni az ellenzékiekkel szemben !!!
papa.49
@magyarbakancs: Honnan veszi egy kerületi önkoris jegyző a bátorságot, hogy egy a tákolmányban rögzített képviselői jogot ő egy személyben anuláljon, nyilván kiadta neki valaki, valamelyik fütyiszes szarzsák !!!
karma1
@papa.49: @magyarbakancs: szerintem a parlamenti kepviselok jogait, amit a mindenkori Alkotmany szokott tartalmazni - ez azert az Alapkatyvaszban is benne van ! - nem irhatja felul SENKI.
Magyar Gyorgy ugyved nem egy hulyegyerek, hogy azonnal felajanlotta a segitseget a megvert ellenzeki kepviseloknek - nem szokasa, hogy veszett ugyekhez adja a neve't - de most (is) jo ugy melle all - szoval az obudai jegyzonek, polginak, de meg a fegyveres biztonsagi oroknek is coki...
Hat igy jartatok ma, sracok,...:o(((
papa.49
@karma1: Minden normálisan gondolkodó tudja, hogy ez csupán a BIRKÁKNAK SZÓL A KOLOMP HELYET EZ A HÍVÓ SZÓ !!!
kissé felnőttem
Jesszús mariska, és ti miként kezeltétek évek óta az ellenzéket mindent amit lehetett megvontatok letagadtatok lekezeltetek mindenkit
mint egy riadt papagály ne várjatok tőbbet mint amit évekig nyujottatok
. a hazudozást meg a pénzezést nem is emlitettem
ez elő fog jőnni tételesen! És tán kétféle törvény van fideszül egy, népül meg más
majd ha árvagyerekké váltok akkor fogtok igazán fosni
Shikari
Ezektől a liberálfasiszta felforgatóktól emberi viselkedést és magatartást elvárni illúzió!
Ezek a mocskos felforgatók nem fognak a paraszt viselkedésük miatt elnézést kérni, mert azt sem tudják, mi a normális, hiszen ők nem azok!
simmering73
Ezeket a mocskos, felforgató, hazaáruló, illiberális patkányokat mielőbb vasra kell verni. Tizenkét éve kieresztették a palackból őket és azóta nincs béke.
m73
Miért nem magad mentél te bátor nyuszi?te is csak azért ugatsz,mert fosol tolvaj fitymaszos!
egyvandor
Ami csúcs. Mindenki aki jogosultsággal rendelkezik az ilyen ügyekben fideszes. Ha valami gond van mindig akad egy fideszes aki igazat a fideszes gazembereknek.
Desischado
Hazudni, lopni szabad?? Te mocskos, fideszes patkány! (Elnézést a valódi patkányoktól!)
terlasz
Igen, a búsba! Hol van az emberek szeme, hogy ilyen ócska vezetőket ültetnek a nyakunkba?!
Shikari
@bakcsubakka: Hajdúsági túrórudi! A csokimáz se valódi rajtad, hanem az elvtársaid széklete! :-))))))))))))))))))))
kereső
@egyvandor: még törvénytelenül IS! merthogy nem volt törvényes a jegyző asszony határozata- és annak alapján a rendőrség eljárása, a képviselők eltávolitása az mtv -ből.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.