Komoly fenyegetést kapott egy csoport magyar tüntető, amiért az Orbán-kormány ellen utcára mennek. Egy kint élő honfitársuk akarta megakadályozni a demonstrációt. 

Kedden Koppenhágában is tartottak tüntetést kint élő magyarok, a Momentum szervezésében. Nem voltak sokan, mégis komoly rendőri biztosítást kaptak. Egy szintén kint élő magyar honfitársuk ugyanis megfenyegette a tüntetés egyik szervezőjét, hogy ha valóban kimennek tüntetni az Orbán-kormány ellen, akkor kamionnal fognak beléjük hajtani.

Ellenzéki tüntetők elgázolásával fenyegettet egy magyar Dániában

Fotó: 444, Fehértavi Szonja

Mint azt Szonja a párbeszédben írja is, a fenyegetést jelentette a rendőrségen. Dániában – ahogy egész Európában manapság – komolyan is vették a hatóságok a fenyegetőzést, ezért rendőrautókat küldtek a minitüntetésre, amelyen egyébként egy-két tucat ember jelent meg – különösebb veszélyt tehát a 2010 óta kétharmaddal kormányzó Orbán-kormányra nem jelentettek. 

Ellenzéki tüntetők elgázolásával fenyegettet egy magyar Dániában

Fotó: 444, Fehértavi Szonja

A dán rendőrség fellépése sem véletlen, hiszen az elmúlt években számos alkalommal fordult elő hasonló merénylet békés emberek ellen: Nizzában 86 ember halt meg, miután kamion hajtott tömegbe 2016-ban, Berlinben 16 ember lelte halálát, idén Münsterben ketten haltak meg.

(444)

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ez az a tipikus fidesz-szavazó amelyik kiakad ha felgyújtanak egy szánkót, de kamionnal hajtana az ellenzékiekbe. Bár a módszeren elgondolkodnék egy békemenet esetében.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cikicakk55
Nem értem azt a "honfitársunkat" Ő is kinn él ezek szerint. Mit keres ott,ha annyira jó itthon? Jöjjön haza,éljen meg itthon a szakmájából( már ha van neki) és akkor ugasson. Neki könnyű,gondolom 5x annyit keres ott,mint itthon keresett és hozzá csak a Fütyisz hírek jutnak el. Nem baj,hogy kevesen voltak ott Magyarok,lényeg,hogy voltak. Egyre több ország tudja meg mi megy ma Magyarországon. Nagyon jó,hogy Szonja nem ijedt meg. Gondolom ott nem léptek fel erőszakosan a rendőrök ellenük.
Eladott Ország
Ez az a tipikus fidesz-szavazó amelyik kiakad ha felgyújtanak egy szánkót, de kamionnal hajtana az ellenzékiekbe. Bár a módszeren elgondolkodnék egy békemenet esetében.
papa.49
@Eladott Ország: Nem is rossz ötlet, de borítékolnám a bajer nem vesz részt rajta ))))))))))))))))
Commenter
@papa.49: a békamenet elő se jönne egy ilyen "fenyegetés esetén" ahogy a hozzájuk csapódott CÖF sem. Eltűntek a lengyel bértapsolók is, ezek is el fognak! Ha nincs lé, nincs menetelés.
F_Viktor
@papa.49: Írod:
"Csak ott komolyan veszik az ilyesmit !!!"

Beszéltem Fehértavi Szonjával, olyannyira komolyan veszik a dán hatóságok, hogy hivatalból nyomoznak a fityeszes patkány ellen.
Nehéz dolguk nem lesz, mert a hülyéje képpel, névvel (nem tűnik kamu profilnak) fenyegetőzött.

@Shikari: Írod:
"Ez bizony egy homályos utalás, amit nem tudok fenyegetésnek felfogni, hiszen csak indirekt utalás! Sajnos ez így nagyon gyenge!"

Szerinted! Mert mosdatsz minden fityesz mocskot!
A dán hatóság másképpen gondolkodik.
namihami
Na, legalább egy hülyével kevesebb rontja itthon a levegőt. Remélhetőleg még látogatóba se eszi haza a nehézség.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.