Állítólag semmi újdonságot nem tartalmazott a lista.

A 444.hu írta meg, hogy Tordai Bence és a Párbeszéd politikusai ellátogattak a Kunigunda útjára, ahol egy pendrive-on átadták a Duna Médiaszolgáltató Zrt.-t igazgató Dobos Menyhértnek követeléseiket, és azt kérték, játsszák be az azon található felvételt az esti hírműsorban. 

A felvételt végül azzal az indokkal nem adta le a köztévé, hogy

az semmi olyat nem tartalmazott, amit ne mutattak volna már be több helyen, vagy ne hangzott volna el a tüntetéseken.

A látogatásról viszont leadtak egy riportot, melyben hivatkoztak arra is, hogy Tordai (hazug) lénye önmagában jogsértő volt a bejátszás szerint, mert az előtérben tett látogatásával politikai nyomást gyakorolt a szerkesztőkre.

A közszolgálati adót nézők továbbá megtudhatták, hogy 

mi mellett zajlott tüntetés a közmédia székház előtt: például a rendőri túlóra ellen, miközben majdnem felgyújtottak egy rendőrt, vagy a sajtószabadságért, noha épp ők gyakorolnak politikai nyomást a közmédiára

- idéz az adásból a 444.hu.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Mi ebben a meglepő? Ilyen a kiegyensúlyozott, korrekt, tényeken alapuló "közmédia"! A mi pénzünkön, minket tájékoztat, szórakoztat, oktat! Igy!!
Nessy
@durbincs: Tévedsz kedvesem! Nessy vagyok Lochnessből, Skóciából!
karma1
@Nessy: Aaaa, most mar vegre megertem, hogy miert mondjak az otthon elo barataim, hogy hanyingeruk van a TV-tol, akarhanyszor kinyitjak. Hat nem csodalom,... En csak masfel percet voltam kepes megnezni ebbol a borzalombol. Amellett ilyen pocsek hirolvasokat alkalmazni - kifejezetten szegenysegi bizonyitvany. Egyetlen bulletint nem tudnak leadni nyelv-elakadas nelkul, - ez valami rettenetes!
A tartalma meg mar minosithetetlen, dehat szerencsere nem nekem kell hallgatnom...
(Bar ahogy a barataimtol meg a csaladtagjaimtol tudom, ok is megoldjak a kerdest, mert csak az internet, es a TV-hez, radiohoz hozza sem nyulnak. Ez ilyen egyszeru).
balos
89 után amire a jobboldal rátette a kezét abból olyan lett,amire csak a nemzetileg "érintett" génmodosított polgárilag körül bástyázott segg túrók tudnak még "felnézni"!
Nessy
@karma1: Őszintén szólva fogalmam sincs, melyik szekrény mélyén van a rádió,. CD-t a számítógép is lejátszik, De ott a net, ahol zenétól filmekig, hírektől a tudomány érdekességéig mindent megtalálok.
Most már csak olyan tv-t kellene venni, ami net is egyben,de sajnos, az számomra egyelőre elérhetetlen. Lassan a nyugdíj épp csak a megélhetésre lesz elég, majd 50 évi munka után. De én már öreg vagyok váltani. Vigye el az ördög az egészet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.