Nyerges vontatóra pakolták az elemeit. Hajnalban kezdték el bontani Nagy Imre emlékművét a Vértanúk terén – számolt be a Klubrádió. Egy hallgatójuk küldött fotót, amelynek tanúsága szerint nyerges vontatóra pakolják az emlékmű elemeit. Felidézik: a Kiemelt Nemzeti Emlékhely Bizottság korábban előzetes hozzájárulását adta a Vértanúk terének átépítéséhez, és a Nagy Imre-emlékműnek a Jászai Mari téren történő felállításához.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Hát ez borítékolható volt, Jánosi Katalin tegnapi felháborodása, és Golyófej tegnapi cáfolata után hogy a szobor órái a Vértanúk terén meg vannak számlálva. Azt gondolták ha sötétben viszik el, tolvaj, sunyi, és alávaló módon,mint valami szégyellnivaló alkotást akkor majd senki se veszi észre? Még egy szobor formájában is gyalázzák. A förtelmet amit oda raknak helyette remélem nem lesz módjuk sokáig nézegetni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szaboria1
Fidesz fanok ilyen a nagy Viktorotok. A szájából segget csinál.
Qqberci
Mikor azt hinnénk, hogy már nincs lejjebb, akkor O1G még mindig rá tud tenni egy lapáttal...
magyarbakancs
Ócska hatalom ócska emberekkel.
Tolvajnak éj igazságnak nappal kel.
colibri
Az éj leple alatt... ezek a legalja politikusok, legalábbis az én életemben. Rohadékok...
Commenter
Hát ez borítékolható volt, Jánosi Katalin tegnapi felháborodása, és Golyófej tegnapi cáfolata után hogy a szobor órái a Vértanúk terén meg vannak számlálva. Azt gondolták ha sötétben viszik el, tolvaj, sunyi, és alávaló módon,mint valami szégyellnivaló alkotást akkor majd senki se veszi észre? Még egy szobor formájában is gyalázzák. A förtelmet amit oda raknak helyette remélem nem lesz módjuk sokáig nézegetni.
menekült
A férgek alig várták, hogy Demján meghaljon.

"Levelet írt Tarlós István főpolgármesternek Demján Sándor nagyvállalkozó, aki nem szeretné, ha elköltöztetnék a Vértanúk teréről Nagy Imre szobrát, a szobor 1996-os felállításának költségeit nagyrészt ő fizette ki. Demján visszavonja az adományát, ha a szobrot a Kossuth tértől távolabb helyezik." - 2012
magyarbakancs
@Shikari:" Elvittél Kun Béla szobra mellé ahol a méltó helye van"
Orbánék mikkor a Nagy Imre szobornál tartották az egyik nagygyűlésüket akkor is eszt gondoltad?
RonaGyuri
@magyarbakancs: ne légy naiv ő nem szokott gondolkodni! =))
emerencia
@menekült: Demján nem volt a szívem csücske mert a szegénységgel szeretett volna befektetőket szerezni. Amit leírtál viszont némileg árnyalja a róla kialakult képet.
emerencia
@Horizont: "Nem tiszta a lelkiismeretük?" Tök mindegy, hogy tiszta-e vagy koszos mert nincsen nekik. Azt sem tudják mi az.
nevemnick
Tessék már mondani, könyvégetés mikor lesz?
Esetleg a zsidók megjelölése Dávid csillaggal, stadionokba zárása?
A magyar nép teljes kisemmizése?

...mert arrafelé haladunk.
Eladott Ország
A kormány verbális ökölvívójának tegnap esti produkcióját ajánlom figyelmükbe, amellyel Nagy Imre unokájának mondta meg a magáét. Ahogy Kovács Desikerült? Zoltán vissza tud ugatni bárkinek, nem ugat vissza úgy senki. Jánosi Katalin felvetése ez volt:
Az én nagyapám, aki kétszer is Magyarország miniszterelnöke volt (és akit nem átall a jobboldal tele pofával szidni, mint “legrosszabbfajta kommunistát”) a fizetéséből bérelt lakásban lakott… A fizetéséből vett abba bútort, képet, szőnyeget… Mikor halálra ítélték, teljes vagyonelkobzás is sújtotta – csakhogy a bútorán, lemezein, könyvein, ruháin kívül nem volt semmiféle ingatlana, palotái, yachtjai, bankszámlái, külföldi ingatlanai, földjei, birtoka. Annyija volt, mint mikor munkába állt… soha semmije. Úgy hogy kérdem én – KI ITT A LEGROSSZABB FAJTA? Ímhol a csattanós, érdemi válasz, a politikai kommunikáció magasiskolája:scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-0/q88/p526x296/49202835_1137091086449871_6353783066455965696_n.jpg?_nc_cat=107&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=ec120ef508177c55db54ccfe15c24131&oe=5CCC08AF
Kurvaszép napot kívánok Kovács Zoltánnak is!
lusta
„A sajtóból értesültem arról, hogy a mártírhalált halt Nagy Imre szobrát át kívánják helyezni a Vértanúk teréről.
A rendszerváltás után szomorúan állapítottuk meg üzlettársaimmal, Sarlós Andrással és Fejér Bélával, hogy sem az MDF-, sem a szocialista kormány nem állít szobrot Nagy Imrének. Úgy döntöttünk, hogy felajánljuk a szobor teljes költségét és felállítását Magyarországnak. A költségek 74 százalékát magam finanszíroztam. lfj. Varga Imre alkotása [valójában Varga Tamás szobrászművész a mű készítője – szerk.] ma a legtöbbet látogatott és fotózott szobor. Nagy Imre szobrának áthelyezése esetén visszavonom adományunkat. Kérem, hogy ennek elkerülése érdekében minden törvényes eszközt felhasználva biztosítsa, hogy a szobor a jelenlegi helyen maradjon.”
Mindenki a kigúvadt szemeivel láthatja, a szobrot az adományozók korábban a fővárosnak adták, annak áthelyezése ügyében valóban a Városháza illetékes. Ebből is következik, hogy Tahó Pista igen sáros az ügyben. Mellesleg az áthelyezés igen sok pluszpénzbe fog kerülni az adófzietőknek. Persze ez sem gond, mert az egybites 300 forintos budiforradalmár O1G ezen ötletéhez is lelkesen tapsikol. A többieket meg nem érdekli, hogy hülyének és fejőstehénnek nézik őket.
Eladott Ország
Orbán Viktor várba költözését Nagy Imre unokája is minősítette, aki a következőket írta a miniszterek elnökének vadiúj munkahelyével összefüggésben:
"Az én nagyapám, aki kétszer is Magyarország miniszterelnöke volt (és akit nem átall a jobboldal tele pofával szidni, mint “legrosszabbfajta kommunistát”) a fizetéséből bérelt lakásban lakott… A fizetéséből vett abba bútort, képet, szőnyeget… Mikor halálra ítélték, teljes vagyonelkobzás is sújtotta – csakhogy a bútorán, lemezein, könyvein, ruháin kívül nem volt semmiféle ingatlana, palotái, yachtjai, bankszámlái, külföldi ingatlanai, földjei, birtoka. Annyija volt, mint mikor munkába állt… soha semmije. Úgy hogy kérdem én – KI ITT A LEGROSSZABB FAJTA?" hvg.hu/itthon/20181227_Nagy_Imre_unkokaja_a_Facebookon_duhong_amiert_Orban_a_Varba_koltozik?fbclid=IwAR1YFH61VWrN3j7ZBd0w8JkGWt669vVae6Vy5akbKnBvWe6StLxqxUlN8lM
Commenter
@nevemnick: könyvégetés? Még lehet! És boszorkányüldözés is, Guy Verhofstadt híres hírhedt orbán ellenes felszólalásában ezt elő is vetítette az EP-ben, és milyen jól látta. Ez több, mint egy szobor elmozdítása. Ez a vértanúság és minden forradalom, szabadságharc megcsúfolása sőt, nyílt figyelmeztetés és provokáció is a rezsim részéről.
Kíváncsi vagyok, mikor viszik el ugyanígy az éj leple alatt a szovjet katonák emlékművét amit putyin kérésére állíttatott a csuti.
Commenter
@colibri: hát az én életemben sincs náluk alávalóbb, mocskosabb,,,
Eladott Ország
A Károlyi Mihály és Lukács György szobrok is eltávolításra kerültek a hajnali órákban és Roosevelt nevét egy nagyobb budapesti térről leszedték. Most Nagy Imre volt a soros. Antifasiszta és kommunista múltja kényelmetlen lett az Orbán rezsim számára. Lépésről lépésre Magyarország nyíltan fasiszta állammá válik.
kanadaihirlap.com/2018/12/28/hajnal-elott-vittek-el-nagy-imre-szobrat-budapesten/
tulipan
@durbincs: Te kretén, narancsos segglyuknyaknyaldosó, félfaroknyi Sügér! ha már kiokádtad sejtelmes gyomrod tartalmát,mehetsz enni a Ploesti dögkútra ,oda való vagy ?
tulipan
@Shikari: Te narancsos segglyuknyaldosó, Vándorcigány! Te Pártolod a gyilkosokat. Tényleg, nem lep meg senkit.
tulipan
Narancsos szokásuknak megfelelően STIKÁBAN LOPNAK EL MINDENT!!!
tulipan
@durbincs: Hát, Te milyen rúzst használsz, ptt Ploestibe, mi a divat?? Pirosat, rózsaszínt? Sokat használsz, mi ??? A sok segglyunyaldosástól, állandóan lekopik, ugyi???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.