A balliberális oldal és holdudvar kizárólagos felelőssége, hogy megjelent az erőszak a parlamenti politikában, mondta a miniszter.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ez a Gulyás tényleg ilyen buta? most ismerte el, hogy a CÖF kormányvezérelt! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
ez a Gulyás tényleg ilyen buta? most ismerte el, hogy a CÖF kormányvezérelt! =))
Nessy
@namihami: Az idén a közületeknek nem kis áramdíj emelkedéssel kell számolni, amit az árakban mi fizetünk!
Nessy
@RonaGyuri: Ilyen időben nem biztos, hogy lengyel barátaik szívesen utaznának városnézésre Pestre! Tavasszal a Bivalybürgözdiek is szívesebben jönnek egy kis autóbuszos ingyen kirándulásra! Addigra az MVM-nek is több pénze lesz tőlünk!
Eladott Ország
Nincsenek jelzők, nem találok hasonlatot arra a folyamatra amit a fiatal demokrata és keresztény demokrata név alatt művelnek az egykori szocializmusban feltörekvő és ezeknek az árnyékában felnövő fehérje halmazok, a mindenható hatalom és sérthetetlenség üvegfala mögé vonulva. Szétbarmolt törvénykezés ellenére a saját maguk alkotta beteg szabály rendszert is semmibe véve percenként tesznek keresztbe az országnak, mintha soha semminek nem lenne vége, akkor és annyit harácsolnak amennyi csak elébük kerül, akkor és annyit pusztítanak el maguk körül amennyire a kedvük tartja. Szándékkal elvakultan rombolnak mindent és mindenkit aki és ami nem a kedvük szerint létezik. Semmi nincs biztonságban sem a jelen sem a jövő , de még a múltat is kényük kedvük szerint akarják alakítani, mert isteni hatalommal gondolták magukat felruházni. Hát itt az idő összezúzni azt az üveg falat, hogy minden szilánkja millió soha be nem gyógyuló sebet ejtsen minden tettükért. Ideje leráncigálni őket arról a magas lóról és tükröt tartani elébük, hogy lássák a saját rémült arcukat arra a pár percre amíg a talpukat el nem kezdi csiklandozni a téli szél.
Eladott Ország
Jól van, jól! Hajrá Gulyás, csak így tovább! A hónaljszagú igyekezet közben nem veszi észre(nem szóltak neki?), hogy a fenti nóta volume-gombját (-) állásba lenne szerencsés tekerni és nem az ellenkező irányba. Annyira teper a szerencsétlen pára, hogy nem esik le neki mennyit árt vele a minden magyarok cáratyuskájának, de hát csak az nem hibázik, aki nem dolgozik, ugye. Pedig tényleg nem. A bizonyítékot olvassa el mindenki, a Wikin megtalálható az élete eddigi teljes „munkássága”, ígérem nem időrabló olvasmány. Ügyvéd apuci kicsi fiacskája az egyetemről egyenesen a fidesz-keltető Servilitas gittegyletbe csöppent, ahonnan eminensként (elasztikus gerinc++ minősítéssel) a felsőbb osztályba[…] lépett, ahol a négy sorban leírható (dagályos) tevékenysége okán kapott bizalma jutalmául megmászhatta a fidesz Csomolungmáját (Sherpa nélkül, ő magától ilyen ügyes!) és elfoglalhatta, a teljesítménye alapján (fidesz értékrend szerint) az őt méltán megillető miniszteri posztot. Szóval, egy olyan lény, aki ezüstkanállal lapátolta a tejbepapit, akinek egyetlen perc tapasztalat sem támasztja alá a munka fogalmáról alkotott képét, az védi most a melósokkal vérgeci módon kibaszó törvényt, ő minősíti azokat sorosista-anarchistáknak, akik próbálják magukat megvédeni a hozzá hasonló szar alakoktól. Gulyás Gergely rendkívüli módon megokosodott, mióta ő lett Lázár János. És olyan szépeket tud mondani, hogy igazán. Remélem, jó ritmusban sikerül haladni a diktatúra természetének feltárásával és gyorsan eljutunk napjainkig. Annak kifejezetten nagyon örülök, hogy Gulyás Gergely leszögezte, ezek szerint volt nála kalapács is. De esetleg nem kellene az egypártnak olyan ütemben nyomulnia az igazságszolgáltatásban és akkor mindjárt nem sérülne annyira. Tessék kedves szólni Polt Péternek és Handó Tündének is erről a nem sérülésről, hátha ők még nem értesültek róla!
Eladott Ország
Gulyás, a haza bölcse, a csúti cigány kitartottja: meg kell fontolni egy esetleges Békemenet megszervezését. Hajrá Gergely, ugyanis mindenki tudja, hogy a Békemenet nem szól másról, mint a hatalom erőfitogtatásáról. Lássuk, mennyien vannak továbbra is Orbán Viktorral és rabló bandájával. Lássuk, mennyien értenek egyet azzal, hogy rabszolgává teszik őket. De most, ha lehet, ne Lengyelországból, közpénzen fizetett buszokkal utaztassátok ide a bátor harcosokat. Értem én, hogy lengyel-magyar két jó barát, de ha már országon belül sem sikerül elég támogatót találni a hazug maffiarendszeretekhez, akkor mi lesz itt veletek jövőre? Az emberek egyre elégedetlenebbek, ezzel ti is pontosan tisztában vagytok. Ezt már egy Békemenet sem fogja megváltoztatni. Hogy mégis miért? Azért, mert a saját népeteket loptátok meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.