A fideszes politikus már ott tart, hogy inkább hallgatja az egykori SZDSZ-es Kuncze Gábort, mint Tordai Bencét. Márki-Zay pedig Orbán kihívója.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Lázár nem adhat mást, csak mi lényege! Megszokta az évek alatt, hogy mindenki buta, sikertelen, irigy, Soros bérenc, migráns simogató és a többi "irodalmi fidesz jelző".
Azért halkan megjegyzem, "egy buta, sikertelen, tehetségtelen" ellenfelet legyőzni nem nagy dicsőség! Önmagát is minősíti! Ennyire telik! Értelmes emberrel még vitázni sem áll ki hazánk egyik nagyja sem!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@Shikari: Ami azt illeti, tényleg belterjesek. Állítólag a kelet-európai zsidók összesen 350 ember leszármazottai. S ezért van annyi genetikai problémájuk.
Eladott Ország
Elios, Lázár úr! Igazán elmehetne már a lecsóba.
uploads.disquscdn.com/images/8899f82d4474d0a1888f3ba437b2e4e1daed8a83f4fe3046856eefd105d9d1e9.jpg?w=600&h=162
Már sokadszor elképesztô, hogy ez a cinikus közpénztolvaj és rókaarcú hazudózó, ismét páros lábbal száll bele egy közösségbe, a szegények és a közmunkások után. Életében nem volt egy piaci alapokon termelô munkahelye, csak közpénzbôl élt, viszont bôven a bevételei feletti szinten. Hogy a családja, a strómanjai nevén van már "fél" Csongrád, budai villa a kiskorú gyermekén, csak extra hab a sütményen. És jó látni, hogy erre a gúnyos, lekezelô, hazug vádaskodásra egy elegáns, európai válasz érkezett. Mivel "Egy bizonyos szint felett nem sûllyedünk egy bizonyos szint alá." Esterházy Péter. Kübekháza Önkormányzata videóüzenetet állított össze Dr. Lázár János miniszter számára, aki a hódmezővásárhelyi választási kampányában Kübekháza és Komlóska településekről lekicsinylő kijelentéseket
www.facebook.com/844708642325872/videos/1226015780861821/
kereső
Lázár" buta,sikertelen,irigy emberek"...janó! Ezek mind ti vagytok, hiszen hűbéruratok -O1G- nélkül nem lennél te sem egyéb, mint egy aktakukac a Hódmezővásárhelyi városházán, vagy az épp aktuális polgármester táskahordozója, ahogy kezdted.
csak úgy....
@Eriksson: észlény! az állítólag ,mikor volt igaz? állítólag ádám és évától származunk,
persze rád és a shikari haverodra,jobban passzol Darwin...
csak úgy....
@Shikari: mióta érdekli a gondolkodásra képteleneket az igazság?
ti csak fújjátok a baromságaitokat,mindenki hülye csak o1g nem...
nektek föl sem tünik,hogy a volt elvtárs,volt libbsi, volt demokrata ...stb. ,egy csöppöt elmebeteg?
persze az eu lesz a geci,ha vissza követeli az össze hazudott és szana szét lopott pénzeket!
kurva nagy bukta van készülöben magyarországon...
Eladott Ország
Mondja Lázár úr, nem cigány maga? Csak azért kérdezem, mert gyanús nekem az arcbőrének a színe. Kirí a magyar főváros szép, ezeréves hagyományú fehéremberei közül. Nem is beszélve az Országház épületéről, a kimondottan fehérfajúak számára alkotandó törvények megszentelt templomáról. Visszatetsző az ön bőrszíne egy ilyen környezetben, amit kimondottan európai fehéremberek laktak eddig, Európában született, a keresztény hagyományok alapján nevelkedett kultúrnépek. Mondja Lázár úr, nem érzi úgy, hogy máshol volna a helye? Nem érzi magát kényelmetlenül ennyi fehérbőrű ember között?Elgondolkodhatna Lázár úr azon, hogy a főnökével együtt, aki ugyancsak cigány lehet, mert csak azok képesek ennyire fenekedve gyűlölni a saját fajtájukat, szóval a cigány főnökével együtt jobb lenne maguknak Miskolcon, az ottani migránsok között, akiket tömegével telepítettek be annak idején. Akikről persze tudjuk, hogy valójában cigányok, csak a maga főnöke, Lázár úr, olyan elképesztően gyáva, hogy nem meri kimondani ezt a szót, ami persze valamennyire érthető, nyilván eszébe jut a saját származása, a cigányok a felmenői között meg nyilván maga, Lázár úr, maga mint cigány ugyancsak eszébe jut. Nem akarja megsérteni. Mert azt azért tudjuk, hogy hiába cigányok maguk mind a ketten, azért azt tudják, hogy az sértés, ilyet mondani, hogy valaki cigány.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.