Vásárhelyt jelenleg buta és tehetségtelen vezető irányítja, a parlamenti ellenzék részéről pedig rombolás és a destabilizálás jegyében fog zajlani a 2019-es esztendő - mondta Lázár János a Rákay Philip résztulajdonában lévő Rádió 7-nek adott interjújában, amelyet a hvg.hu szemlézett.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Buta és tehetségtelen

a derék fővadász Lézer Jankó még magához képest is elképesztően pofátlan volt

Az, hogy a derék fejszámoló-művész Fülöpkéékkel tartott cseveje közben mindenkit, aki nem ő csak simán „buta és tehetségtelen”-ként aposztrofált, az egy dolog. Azonban arra is vetemedett, hogy finnyázzon, volt bőr a rühes bugyuta retardált műveletlen paraszt-suttyónak olyanokat szólni, hogy: „A parlamentben ellenzéki részről elképesztő színvonalcsökkenés történt, ….. Ahol korábban gróf Apponyi Albert, vagy Bethlen István ült most Bangónék és Tordai Bencék. ”!
csipetke
Annyitisér jankónak rohadtul fáj a vereség,de leginkább az,hogy a puhosnál kiesett a pixisből,ezért MZP-nek a vásárhelyi fideszes bandájával ott tesz keresztbe,ahol csak tud.Nyilván zökkenőmentesen mennének a dolgok H.mezővásárhelyen,ha hagynák békében dolgozni MZP-t.De tudjuk,hogy a fidesznél hogy mennek a dolgok,aki nem tetszik nekik,és az illető nem fideszes,azt módszeresen ellehetetlenítik,kinyírják,
RonaGyuri
@csipetke: egy végtelenül buta és aljas tróger! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.