Olaszország példátlan módon ellentmondott az Európai Bizottságnak (EB), így sikerült elhárítania az idejétmúlt pénzügyi szabályok káros hatásait – mondta Szomráky Béla Olaszország-szakértő az M1 aktuális csatorna csütörtök reggeli műsorában.

Szakértő: Olaszország ellentmondott az EU-nak
Fotó: Youtube

A Brüsszelből diktált megszorítások csak az eladósodást növelték az elmúlt években, céljuk pedig az, hogy a gazdag országok "kiszipolyozhassák" a szegényeket

- vélekedett a szakember.

Az olasz kormány népszerűsége mindeközben folyamatosan 60 százalék feletti – fűzte hozzá Szomráky Béla.

A Brüsszellel folytatott vita eredményeként az olasz kormány csökkentette a kitűzött hiánycélt, de az EB is elállt a túlzottdeficit-eljárástól, annak ellenére, hogy az olasz csomag nem felelt meg a bizottság eredeti elvárásainak.

(MTI)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Szakember---és az M1-en nyilatkozik?
Akkor ez olyan "" vakondis"" szakértő. Bár inkább szaGértőnek mondanám. Annyit vannak a szag forrásának helyén, hogy a legkisebb változást is felismerik. Nagyobb a tudásuk, mint a parfümtervezőknek.
Jozefina
Pinokkio sem lesz sokáig olaszország élén!!! Ott sem hülyék az emberek!!!
Eladott Ország
A történethez hozzátartozik, hogy az olasz ügyészség – amelyiket nem egy a fidesz láncos kutyájának számító olasz Polt Péter vezet – a minap jogtalan fogvatartás és emberrablás miatt indított nyomozást Salvini egyik kretén döntése miatt. Ami úgy nézett ki, hogy a szélsőséges elmebaj és izmozás okán 170 menekültet tartottak fogva egy hajó fedélzetén és nem engedték olasz földre lépni őket. A fedélzeten gyerekek és súlyos betegek voltak, fél Európa és az olasz katolikus egyház tiltakozott, az európai jogszabályok tiltják az ilyesmit, Salvini majdnem egy hétig nem engedett. Az külön fantasztikus, hogy Orbán elvbarátját hogyan mosdatja a fidesz lakájmédiája, amiért végül beadta a derekát, az meg egyenesen frenetikus, ahogyan az Orbánnal való találkozás miatt kialakult olasz kormánykoalíciós botrányt sikálják. Nem csak az olasz ellenzék, hanem a Liga partnere, az Öt Csillag Mozgalom is tiltakozott az Orbán találkozó ellen. Szerintük ugyanis éppen hogy meg kéne vonni az EU-s támogatásokat Magyarországtól, amiért Orbán nem hajlandó a menekültek kvóták szerinti befogadására, hiszen az ő olvasatukban Olaszország nyakán épp az ilyen vonakodó tagországok miatt marad annyi menekült. Innen lesz szép közös nevezőre jutni és beállni a V4-ek önjelölt vezetője mögé, mellé idiótának. Az elhunyt John McCain republikánus amerikai szenátor 2014-es, Orbánt minősítő szavai szerintem mit sem veszítettek aktualitásukból, pedig 2014 óta már jelentős kilométerekkel vagyunk közelebb a neofasiszta diktatúrához.
Eladott Ország
Ezzel azt üzeni a szakértő? hogy a "Brüsszeliták" idióták, és csak az Orbán haverok tudják a tutit.
Ineslinsa
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > tinyurl.com/kp95cw8

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.