Karácsonyi ajándéknak szánták a Fidesz szerint, mégis még mindig a Kossuth téri karácsonyfa körül állnak azok a bizonyos szánkók, amelyek a kormányzati nyilatkozatokban az ellenzéki randalírozások szimbólumaként kerültek a sajtóba.

A rászoruló gyerekek karácsonyi ajándékának mondott szánkók még mindig a Kossuth téren vannak

A december 13-i ellenzéki tüntetések idején ugyanis néhány tüntető megrongált pár szánkót, amelyet a karácsonyfa előtt állítottak fel. A Fidesz és a kormányzati média szerint ezeket a szánkókat karácsonyi ajándékként adták volna rászoruló gyerekeknek.

A Fidesz kommunikációs igazgatója, Hidvéghi Balázs már másnap arról beszélt, hogy a tüntetők – „bevándorláspárti Soros-aktivisták”, „külföldi Soros-zsoldosok” – provokatív randalírozása azzal a céllal, hogy „lejárassák hazánkat”, elfogadhatatlan és ezt a magyar emberek elutasítják. „Minden jóérzésű magyar ember döbbenten áll” a történetek előtt, hogy a Soros-aktivisták sem a törvényeket, sem a hagyományokat nem tisztelik.

(index.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com, illusztráció

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Bissztos jövő Karácsonyra gondolták...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
@colibri: Az ilyen @Barkaszi Gábor:-ok a fityeszes szavazók alja!
Ezek azok akik alázzák a nőket, mert a vezírnek is (szerintük) qva jól áll, ezek akik nyomorgatják gyerekeiket, ők azok akik a pulyáikat szellemi tudatlanságban tartják, s már óvodás korukban hazudni, csalni, lopni tanítják.
cikicakk55
Milyen hagyományból dumálnak? A 8 év alatt hányszor adták a szegény cserekeknek szánkózni? Ismerve az utolsó évtizedek java teleit a gyerekek meleg ruháknak,cipőknek,kabátoknak jobban ö4ültek volna. Esetleg egy édesség csomagnak,mert az országban kb 4 millió szegény ember él,akiknek a gyerekeik a szánkózni boldognak elcserélték volna édességre,esetleg ha már sport akkor inkább görkorcsolya. Akik a szánkóka össze tö4ték,azok a Fideszesek ál5al támogatott Focihuligánok voltak. A rendőröketis azok zrikàlták.
Desischado
Mocsok színjáték az egész. Miért nem adták akkor oda a szánkókat karácsonyra? Az is hülye, vagy fideszes troll, aki hisz nekik.
nevemnick
Miért nem adták oda a szánkókat, jó kérdés... talán ,,csak".
De én még kérdezném, hogy hova került az a négy kamion holland karácsonyi segélyszállítmány, amit a magyar nélkülözőknek küldtek?
Talán a tekintetes asszony azt vitte ki a nélkülöző románoknak?
Yoda69
A rászoruló gyerekek valószínűleg nem szankozni akarnak, hanem enni.
kereső
Mondták,hogy melyik karácsonyra? Nem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.