Orbán Viktor, akit korábban egy Európa perifériáján lévő, elszigetelt nyelvet beszélő kis ország miniszterelnökének tartottak, a 21. század jelentős politikai figurájává nőtte ki magát. Nagy kérdés azonban, hogy mit képvisel.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

czibor0101
-Listát val vel meztelen lányok-meztelen lányok kiadták itt van : My.Su/Lanyok
RonaGyuri
nem ma, hanem pénteken küldtem be!!! =))
Eladott Ország
A magyar kormány Európa szégyene. Itt élünk egy olyan kontinensnek a közepén, amelynek legalapvetőbb törvényeit és erkölcsi szabályait sem tartjuk be. Milliárdos nagyságrendben lopunk – na nem a magyar nép, hanem a kormány – a közösből, miközben teli pofával uszítunk az ellen a szövetség ellen – EU – amely nélkül ma Ukrajna szintjén sem lennénk. Hamarosan eljutunk oda, hogy magyarként külföldön járva/élve titkolnunk kell származásunkat, ugyanis egy elmebajos diktátor, az ország népének nevében tesz elfogadhatatlan dolgokat. Magyarország – még ha nem is szeretnénk hogy így legyen – hamarosan egyenlő lesz Orbán Viktor népével, amely csendben tűri, hogy Európa közepén kiépüljön egy ótvar diktatúra, vagy szebben mondva egy oligarchikus kleptokrácia. Ha nem akarunk szemtanúi lenni egy újabb Ceaușescu-i rémálomnak a saját országunkban, akkor itt az ideje annak, hogy nemet mondjunk. Nem majd jövő tavasszal, vagy épp nyáron, amikor jó lesz az idő, hanem most azonnal. Már nincs idő, így is elkéstünk. A Rogánoknak, Halászoknak és Orbánoknak meg kell mutatnunk, hogy ki is szolgál itt kit, máskülönben mi magyarok, örökké szolganép maradunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.