Hatalmas dilemma a súlyosan fogyatékos gyereket nevelő szülőknek, hogy vállalják-e a gondozásukat vagy intézménybe adják őket. Néhány szülő foggal-körömmel ragaszkodik hozzájuk, de vannak, akik azt gondolják, hogy csak akkor lehet a gyereküknek élete, ha közösségben élnek.

Forrás: Abcúg
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ezt élné túl a vigyorgó hülye fütyiszkurva állattitkár !!!
görbetükör
Egy "családbarát" kormány uralma alatt családok mennek tönkre, mert nem kapnak megfelelő segítséget.
Erre nincs se pénz, se segíteni akarás.
Csak a harács, meg a hatalom bebetonozása.
De Isten és ember előtt a teljes felelősség is az övék, ami a hatalommal jár!
tudode
Igen!
.
Nagy dilemma azon szülők számára, akiknek a SORS a cikkben szereplőkhöz hasonló feladatot osztott, mit tegyen, SZERETETBŐL, szakértelem nélkül RAKTÁROZZA saját hibájukon kívül pl. a születésénél megsérült gyermeket, vagy INTÉZETBEN, saját klf.-képen sérült sorstársai között éljen TELJES ÉLETET, a közösség erejével kiegészítve egymást szakemberek irányításával a MEGMARADT KÉPESSÉGEK birtokában.
.
Nem tudják azok a szülők MICSODA kincs birtokában vannak, akiknek nem osztott a sors ehhez hasonló feladatot, különösen azok a szülők, akik a szűkre szabott ÁPOLÁSI DÍJBÓL képtelenek biztosítani SÉRÜLT GYERMEKÜK számára az ELVESZTETT FUNKCIÓIK valamilyen szintű VISSZASZERZÉSÉHEZ szakemberek igénybevételét!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.