A bruttó hazai termék (GDP) tavalyi növekedése 4,6 százalék lehet, az államadósság a GDP 71 százalékára csökkent 2018 végére, a tavalyi hiány pedig 2 százalékon megállt – közölte Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.

Orbán: Magyarország jobban teljesít

A kormányfő elmondta: a szerdai kormányülésen meghallgatták Varga Mihály pénzügyminiszter beszámolóját. Eszerint tavaly a háztartások fogyasztása 6 százalékkal nőtt, a bruttó bérek pedig átlagosan 11 százalékkal.

Orbán Viktor az adatokat úgy kommentálta, hogy a gazdaság stabil és ez várható idén is. "Magyarország jobban teljesít" – hangsúlyozta a miniszterelnök.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Orbán efftárs! Tudja, mit énekelt Katalin, az a Karády? Nem tudja? Mondjuk nem csodálom! " Hazudj valami elfogadhatót.." Ezt énekelte! Mintha csak önnek énekelte volna!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Borsodi
Magyarország jobban teljesít egyre többen vándorolnak egy élhető országba.Egyre többen veszítik el a házukat,menekülnek,halnak fagynak meg.A közbiztonság meg röhejes.

www.youtube.com/watch?v=uIe1O4SApvM Ez van ma Magyarországon.
Oanissma
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a >> tinyurl.com/kp95cw8
Desischado
Igaza van a csuti O1G-nek. A hazudozásban, a lopásban korrupcióban hasítunk, szárnyalunk! Hogy rohadna beléd a gundel kaja te parazita!
szaboria1
Mit össze kotorászott a papírok között még azokat sem tudta kezelni. Kovács is csak azért volt ott, hogy súgjon neki.
nezelodo
@szaboria1: Na ugye, nem találta azt a papírt, amire meg az volt írva nagy nyomtatott betűkkel, hogy aszongya, "MAGYARORSZÁG MEG ÉN VAGYOK!". Majd szorul a kopaszkovács, hogy így elbaltázta a mondatot.
bence
"Magyarország jobban teljesít" Mondja orbán ! Hát ha te vagy Magyarország , akkor biztosan !
Mert ennyit lopni mint ti ! még a világ összes tolvaja sem lopott ! Hogy rohadnátok meg mind !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.