Kedd délután a német kancellár és a francia miniszterelnök aláírnak egy megállapodást Aachenben, aminek az a lényege, hogy a két ország ettől kezdve közösen lép fel. Pokoli erő lesz ez! Összehangolják a hadiipart, a gazdaságot.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

92 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@olivér: Ez Gyurcsánytól független kérdés, csak ő tette fel.
Nem gondolom, hogy bölcs dolog Európa két bizonyítottan és látványosan vezető hatalmát lefikázni pusztán azért, mert gondolkodás és tájékozódás helyett pusztán az orbáni-propagandára hagyatkozunk.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
olivér
@Eladott Ország: ok. de mérgelődéssel semmire sem megyek, amikor ismét az urnákhoz kell állni,ott valakit be kell ikszelni,bár nyilván a távolmaradás is egy lehetőség.
tulipan
@olivér: Há' persze, tudjuk, jól látszik! Hülye narancsnyik! Neked és a környzeteben élőknek,most minden nagyon szép, minden negyon jó, mindennel meg vagytok elégedve, hiszen nyilván ezért fizetnek!
olivér
@Aki Én: nyilván máshonnan látod az összképet,mint én.Az én vidékemen érzékelhető a jövedelmeknek és a jólétnek a növekedése.A stressz szintje nem lett kisebb ezt elismerem.
olivér
@tulipan: igen az én vidékemen láthatóan fejlődtek a dolgok sok szempontból,ezért a haragod ellenére,ez elégedettségre ad okot számomra.Nem Svájc most sem persze,de ki akar visszatolatni?Márpedig előtte csak ígérgetést hallottunk nemigen történt semmi!Bizony sokat számítanak a szubjektumok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.