Indulatokat váltott ki a közvéleményben az RTL Klubban egy 6 éves kislány esetét bemutató kétegyházi történet, amely mellett valóban nehéz szó nélkül elmenni. A Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő nem adja ingyen a 6 éves Noéminek betegségére a gyógyszert, mert megítélése nem biztos, hogy az javulást eredményezne az izomsorvadásban szenvedő kislány állapotában. Így viszont 68 millió forintot kellene kifizetnie az édesanyának.

Forrás: prokontra.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

69 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Négyszázötven milliárd!! Ft-ot költötöttünk 2014 óta a magyar focira. És jobb lett?

Egy injekció ára 22 millió-68 millió Ft kellene a kislány állapotának javulásához. 4 injekció ára.
Ezt nem birja ki az E alap? Vagy segitenek a kormánynak a magyar Taigetosz megvalósitásában. Szégyen ez az egész!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarbakancs
@Shikari: megnézem olyanért harcol a Fidesz ami nincs ,akkor ez nem elmebetegség?
Nincs kvóta nincs miért harcolni.
A jobb oldali népárt soraiban van a legtöbb kritika a Fidesz szar politikája ellen.
A komcsik meg a Fideszel vannak Nem szavazták meg a Sargentini jelentést.
Lehet komcsizni.
Eriksson
@m73: Ha jól értem, neheztelsz a vietnámi, szíriai kórházak megsegítéséért, a külhoni magyarok megsegítéséért, mindenért ami épül. De vajon miért?
Mond itt mindenki mindent, de valahogy a külföldi adományok, melyek ide áramlanak, azokról nemigen esik szó. Holott nem szabadna elfeledkezni az ileyesmiről se, mert a nemzetközi jótékonysági bizniszek mindenhol jelen vannak.

"A Magyarországi magyar meg dögöljen meg a gyerekével együtt?! " Ilyen nincs, csak néhány beteg agytekervényben. Mindenki megkaphatja ami JÁR neki. Se többet, se kevesebbet.
Nehéz korszakok minden ember életében előfordulnak. De attól ember az ember, hogy megoldja a problémáit. Mert az Isten is azokat segíti, akik akarnak magukon segíteni.
Eriksson
@m73: Szóval helyesebb idehozni azokat a szerencsétlen rászoruló embereket, hogy a magyarok nyakán éljenek, minthogy a rájuk szánt pénzt ott elkölteni, ahol arra szükségük van. Pláne annak tudatában, ami a felsorolásod szerint itt folyik. Illetve nem folyik.
Amit felróttál, mindazért a rendszerváltozáskor hőn áhított piacgazdaság okolható. Mert a változás az kellett, de az azzal járó gond, hogy mindenért fizetni kell, az már nem. Az állam meg nem jótékonysági intézmény mint amilyen akkor volt. Csak azt oszthatja, amire az adókból futja.
Eriksson
@m73: Hát persze, hogy feleslegesen magyarázok. Tudtam eddig is, de úgy gondoltam, hátha most elér hozzád...
Küldd el légyszi a fityesz.hu elérhetőségét, mert még nem jártam ott. Kíváncsi lennék, hogy ott milyen vélemények vannak erről az egészről.
1magyar
@Eriksson: Itt csak az elosztással van baj, igazságtalan. A gazdagok luxusára mindent a dolgozók és családjuk részére meg alig-alig.
Eriksson
@1magyar: Tudod te is, hogy erre semmilyen ráhatásunk nincs. Az ősközösségi idők óta mindig voltak nagyon gazdagok és nagyon szegények. Ebből a helyzetből keveseknek sikerült kitörniük. Kinek milyen sors jutott.
Azért úgy gondolom, hogy manapság már kevés olyan ember van, akinek nélkülözni kellene.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.