Putyin díszdoktori címe után a jegybankelnököt is kitüntették, az egyetem indoklása szerint Matolcsynak köszönhetjük a magyar gazdasági növekedési fordulatát.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Nem találtak egy Közép-Ázsiai egyetemet? Egy kirgiz egyetem sem vállalta? Muszáj a debreceni egyetemet tovább alázni???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
remélem Orbánt és Rezsi Sziszit is meg kellene lepni! =))
bencemacska
@RonaGyuri: Orbánnak már vettek egyet egy amerikai nevenincs egyetemtől! A kakadu meg nem régen kapott valamelyik türk egyetemtől!
Rezsi sziszi még nem kelt el!
Eladott Ország
Volt az ókor, a középkor és van a Matolcsy-kor. Vagy kör, már a fene sem tudja. Minden napra jut valami ínyencség, valami bicskanyitogatóan gejles gagyi a hülye magyar kisember arcába. Mert mi – hülye magyar kisemberek – jól bírjuk, ha idiótának néznek. Ha mellette még ki is fosztanak, azt direkt szeretjük. Miután a kormány mindent megtesz, hogy boldoggá tegyen minket, ezen belül, vagy ezen felül pedig a Matolcsy kézivezérelte jegybank teljes szimbiózisban működik a kormánnyal, mi sem természetesebb, minthogy a napi öröm menetrendszerűen érkezik. Dudál is minden kanyarban, mint a hírneves felcsúti kisvasút.
Piros pötty a seggünkön, új Eurázsia, selyemút, zizi, ropi, körhinta! Éljen! Matolcsy György minimálbérből.Nem tudom, mit kellene még ehhez hozzátenni, hogy egyrészt ne szoruljon bizonyításra: ez az ország nem hogy kezd Lipótmezőre hasonlítani, hanem lassan egy konszolidált Lipótmezőnek tekinthető, ameddig a szem ellát. És hogy másrészt ne akadjon egyetlen Fidesz és pláne Matolcsy-rajongó se, aki elmagyarázza, hogy miért a ballibsik árulják a hazát, midőn szóvá teszik, hogy csörgősipkás futóbolondok vezetik az országot.Belátom, Matolcsy minden kritikán aluli szellemi árvízkárosodásának jéghegyén ez valóban csak egy piciny, elenyésző pötty. Mármint az, hogy az MNB parkolójából is száműzte a 8-ast, meg a 13-ast. Ez egy sokkal súlyosabb és aggasztóbb, rendszerszintű probléma tünete. Igazolja, hogy (szellemi) egészségi állapotuk nem teszi alkalmassá őket feladataik rendeltetésszerű ellátására. Félreértés ne essék, nem a felmentési lehetőséget keresem számukra azért a rengeteg pusztításért, amit elkövettek, de egyszerűen hihetetlen, hogy olyan alakok, akik jobb helyeken egy cirkuszi társulattal járják az országot és szórakoztatják a közönséget, itt pénzt, paripát, fegyvert kapnak arra, hogy az összes jellem-, szellem- és személyiségtorzulásukat kiélhessék. Miniszterként, miniszterelnöki megbízottként, jegybankelnökként, tökmindegy.
RonaGyuri
@bencemacska: nem csak mert van legalább még kettő japán és török , de a TUFTS az nem egy gagyi egyetem világhírű orvosi fakultásai vannak! =))
S nagyon sokba került maga az ajándék 4millió dolcsiba fájt nekünk! =))
Gauntlet
Innentől még értéktelenebb a díszdoktori cím !
Eladott Ország
Putyint díszdoktorrá avató Debreceni Egyetem Matolcsy Györgyöt is megtiszteli ezzel a címmel. Noha a doktori és habilitációs tanács húsz tagjából mindössze tizenegy szavazott, és abból is csak nyolcan szavaztak MNB elnökére, az unortodox gazdaságpolitika hőse mégis díszdoktori címnek örülhet. A kérdés már csak az, hogy mely egyetem fog díszdoktori címet adni Matolcsy Györgynek azért, amiért olyan sikeresen ellopta devizahitelesek pénzeket. Az mekkora gazdasági siker, amikor Vajda Zita férje a devizában eladósodott polgárok nyomorúságán nyerészkedett. Bár az is lehet, hogy ez már olyan teljesítmény, amiért nem csupán díszdoktori cím, hanem akár lovagkereszt is jár. Orbán Viktor és propagandagépezete megteremtett egy olyan világot, amelyben nem a teljesítmény a fontos, hanem a korlátlan párthűség. Számukra a tudásnak és szorgalomnak nincs semmi értéke, csak is annak, hogy képesek vagyunk-e megválni gerincünktől a pártvezérért, vagy sem. Te tetted ezt, Orbán.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.