Az állam megvette Pákhtól a Golgotát, a Krisztus-trilógia harmadik darabját, amit korában Debrecenben csak vörös drapériával letakarva állíthattak ki. Munkácsy egyébként a korabeli krónikák szerint a Gundel törzsvendége volt, a sertéssültet kedvelte (a malacbordát, magyarán a kotlettet). Munkácsyról nevezték el a kocsonyázott tojás Munkácsy módra és a Munkácsy-kenyér/torta nevű ételeket. A miniszterelnökség menzáján mindösszesen 850 Ft-ért hozzájuthatunk a fenti szerény és puritán Munkácsy-menühöz. Munkácsy köztudottan a legnagyobb magyar gasztropiktor: lásd például Befordultam a konyhába, Köpülő nő, Feldőlt a bogrács című darabjait!

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Ha az ÁLLAM nem lenne egyenlő a "vásott" kölökkel, még örömhírnek is tűnne, de iránta a bizALOM léce rezeg már a papi bányácsKÁJA óta!
.
Nem történik egyéb, mint a NÉP nagy részének Golgotára feszítése a HANDA BANDÁZÁSSAL, miközben olyan BAZI a jólét, hogy többen harapdálják minden égtájnál az ajtófélfát, időnként sorban állnak egy kis meleg kajáért, űltükben válnak JÉGSZOBORRÁ!
.
De nekünk MOHÁCS KELL már ahhoz, hogy EZEK eltűnjenek az ALFENÉKEN!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.