A Fiatalok a demokráciért elnevezésű szervezet hirdetett demonstrációt és hídfoglalást vasárnapra, egyelőre nincsenek sokan.

A 24.hu cikke szerint vasárnap reggel 8 órától gyülekezett egy kisebb csoportosulás a Magyar Tudományos Akadémia épülete előtt, majd a Lánchídra vonultak lezárni azt – terveik szerint a lezárás éjfélig tartana.

Háromtucat tüntető zárta le a Lánchidat – fotók

Résztvevők a Fiatalok a demokráciáért elnevezésű civil szerveződés hídfoglalásán a budapesti Lánchídon 2019. február 10-én

Háromtucat tüntető zárta le a Lánchidat – fotók

Résztvevők a Fiatalok a demokráciáért elnevezésű civil szerveződés hídfoglalása előtt Budapesten, a Lánchíd pesti hídfőjénél 2019. február 10-én

Fotók, címlapi kép: MTI/Bruzák Noémi

A lap szerint körülbelül háromtucat ember és 15-20 autó vette birtokba a Lánchidat.

"A résztvevők száma még lehet nagyobb: 13 órakor a Hősök terén is lesz egy találkozó, aonnan 13:45-kor indulnak el a hídhoz. Három órakor itt, a Lánchídon tartanak évértékelőt a szervezők, majd később átengedik azokat, akik a Várba mennek demonstrálni.

Délután nagyobb sokaság várható az összellenzéki tüntetésen. A résztvevők a rabszolgatörvény és a kormány intézkedési ellen demonstrálnak a Várban, majd az Állami Számvevőszék épületéhez vonulnak" – olvasható a cikkben.

A BKK a hídlezárás miatt a Facebook-oldalán ezt közölte:

Lezárták demonstráció miatt várhatóan éjfélig a Lánchidat. A 16-os autóbusz rövidített útvonalon, a Széll Kálmán tér és a Dísz tér között jár, a 105-ös autóbusz pedig terelve, az Erzsébet hídon át közlekedik, a Bajcsy-Zsilinszky út és a Krisztina tér közötti megállóit nem érinti.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
...szerintem az ilyen agyament hülye tüntetők ellen kéne fellépni komolyabban...
tudode
Már késő mindenféle ELLENÁLLÁS azok után, hogy az MTVA-ban úgy elkapták az ELLENZÉKI KÉPVISELŐKET azok az őrök, akik a MINDENKORI ÁLLAM erőszakszervezete fölött állnak, mint FLOKI A LÁBTÖRLŐT, azaz ÁTTÉTELESEN képviseletükben 2,5 millió állampolgárt!
.
A "fiúk" TELHETETLENSÉGÜKKEL, nagy étVÁGYUKKAL úgy bel-, és kölpolitiKÁJUKKAL elkezdték BEKERÍTENI saját magukat!
.
EZEK egy csepp véráldozatot nem érdemelnek, mert KIS STÍLŰ élősködők csupán!
Lepényleső
Nem hisznek magukban az emberek,jól működik a bán sereg,holott kevesek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.