Nagyobb ütemre kapcsolnak, mondta Novák Katalin államtitkár hétfői sajtótájékoztatóján, amikor Orbán Viktor akciótervét ismertette bővebben. Július 1-jén indul a program.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Novák szatyor ez csak mese a hibbantak számára nem egyéb !!!
RonaGyuri
igen, még többet és még pofátlanabbul loptok, csaltok és hazudtok! =))
Commenter
Már megint egy kiemelt társadalmi réteg jár jól. Most történetesen a négy gyerekesek.A költségeket nem az állam, a többi állampolgár fizeti.Megoldják a népességcsökkenést is, ideológiai alapon ahogy a hajléktalanságot is betiltották, úgyhogy az most nincs is.
Most zálogosítják a családokat, ha nem sikerül visszafizetni a kölcsönt majd ezek a családok is ki lesznek lakoltatva? A CSOK nem ajándék, hanem olyan kölcsön amivel még zsarolnak is. A tavalyi sikeres évben sem született több gyerek, a CSOK ellenére sem.
papa.49
Novák szatyor ez csak mese a hibbantak számára nem egyéb !!!
arcmás
Novák Katalin Orbán állatfarmjáról: Erre van igény
simmering73
Tudod mire van igény? Hogy eltűnjetek a büdös picsába.
CsipkeRózsa
Nem erre van igény, hiszen senki nem gondolt ilyen ajándékokra. Ezt csak Orbán szánta ajándéknak, ő találta ki. Már hasonlít a kezdeti 29 pontos buta ötleteléséhez.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.