Az Elios-ügyben a Nemzeti Nyomozó Iroda – az OLAF érveit mindvégig szem előtt tartva – nagyon komoly nyomozást folytatott le, és ennek eredményeként jutott arra az álláspontra, hogy nem történt bűncselekmény - mondta Polt Péter legfőbb ügyész a szombati Magyar Nemzetnek adott interjújában. Polt azt mondta, véleménye szerint az az Európai Csalás Elleni Hivatallal, az OLAF-fal kíváló az együttműködésük. - Az OLAF ajánlásait, mint fentebb már utaltam rá, minden esetben komolyan vesszük. A számokat tekintve 2012-től 2019 elejéig­ negyven üggyel fordultak hozzánk, és – bár nincs olyan jogszabály, ami ezt kötelezővé tenné – valamennyiben elrendeltük a nyomozást, illetve majdnem valamennyiben, hiszen voltak olyan ügyek, amelyekben már korábban eljárást indítottunk - nyilatkozta.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
advocat
Igen. Nagyon sok munkát fektettek abba, hogy ne legyen! Lenne Európai Ügyészség nálunk is, ez már nem menne! Ezért akadálya a szuverenitásnak. Más országokat ez nem zavarja! Akkor mi a francért maradunk ebben a klubban? Petike, szar az ügy? De kidumálos.
Nessy
@advocat: Polt szerint az Európai Ügyészségben nincs olyan magas fokú szakmai tudás, amit ezek szerint ő képvisel. Kissé beképzelt a szentem - lelkem, akár a főnöke.
Nessy
A "komoly nyomozás" valószinüleg azt jelentette, hogy senki nem röhögte el magát, miközben a dajkameséket leírta.
Eladott Ország
Te is az elsők leszel a vádlottak padján te szarház! Orbán Viktort a magyarországi törvények már régen nem korlátozzák, hisz azt akkor írja át, amikor csak akarja. Ő dönt egyszemélyben mindenről, ami ebben az országban történik. Ha Mészárost, vagy Tiborczot kell milliárdossá tenni – akár törvénytelen eszközökkel is – akkor megteszik. Pontosan tudják, hogy egykori jó barátjukkal, Polt Péterrel a főügyészség élén nem számíthatnak semmiféle elszámoltatásra. Nincs az ég egy adta világon semmiféle következménye annak, amit tesznek immár nyolcadik éve.
advocat
Drága jó Péterem! Akkor mi a büdös francért viseljük - adó forintjainkból - a 13 milliárdos kiadást, amit az unió visszakérne? Mert az OLAF a hülyék gyülekezete? És viseled te (a nejed havi 5 millás fizetésétől, meg a tiedtől) meg, fideszes agymosott társaitok, és viseljük mi, az 52 %.
Yoda69
polt, neked legalabb 15 ev fegyhaz kinez bunpartolasert es a bunosok fedezesert.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.