Az MSZP végtelenül elszánt a Fidesz megállítására az EP-választáson, úgyhogy „fontos bejelentést” tett. Bejelentette, hogy óriási bajban van, nincs elég választókerületi biztosa, sem elég aktivistája, ezért embereket toboroz a kampányra, mindenféle gyakorlati feladatok elvégzésére. Egészen félelmetes! Valahol most reszketni kezdett egy fideszes kampányfőnök. Ujhelyi István a Komjáthi Imre által felvezetett nagy bejelentés mellett hiánytalanul felsorolta az összes ellenzéki toposzt is, legvégül azonban nagy csalódásban volt részünk, hiszen nem állt szóba velünk. Hiába szerettük volna megkérdezni Ujhelyitől, hogyan éli meg, hogy Tóth Bertalan pártelnök letaszította őt az EP-lista éléről, és egyáltalán miért volt szükség erre a furcsa, a megyei választmányok által sem jóváhagyott lépésre, ő nem nyilatkozott a PestiSrácoknak. A sértődését előbb riporterünknek címezte, később azonban kiderült, hogy egy korábbi cikkünkbe, egy Nyakó Istvánnal folytatott beszélgetésben történt elhallás...

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Kíváncsian kattintottam a címre, későn vettem észre, hogy csak a pesti stricik böfögnek!
De gondolkozom, hogy jelentkezem számlálóbiztosnak.
Na az biztos, az a szavazókör végez utoljára, mert minden papírt - betűnként - végig fogok nézni. Sőt az összes helyesírási hibát is kijavítom!!!
bencemacska
@durbincs: Én megtanultam írni is meg olvasni is, mert nekem még békebeli tanítóim voltak!
De a cím alapján nem mindig tudom eldönteni, hogy ki írta. Az elolvasást meg a téma és az író alapján döntöm el!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.