Orbán nem gondolja, hogy a NATO-ra kellene alapoznunk. Ez elsőre vadul hangzik, valójában illeszkedik a NATO narratívájába.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Végül is?! Putyin itt van a szomszédban...
Eladott Ország
Hogy miként leszünk Európa gazdasági gőzmozdonya után katonai szuperhatalma is, akkor a hisztérikus röhögőgörcs éri utol. Leginkább attól, hogy Németh Szilárd felfedezta a féloldalas spanyol viaszt: a NATO mi vagyunk. Kurvajó. Akkor az Európai Unió miért nem mi vagyunk? Akkor a tegnapi szomorú vasárnapon miért az Európai Unió vezetőit okolta Orbán Viktor a Brexit miatt? Ha a NATO mi vagyunk, az EU miért nem mi vagyunk, hanem távoli, senki által meg nem választott brüsszeliták gyülekezete, akik helyettünk döntenek mindenről, mintha mi ott sem lennénk? Ahelyett, hogy azon dolgoznának – ha már a NATO mi vagyunk -, hogy hozzátegyék a magukét ahhoz a szövetségi rendszerhez, amely gyakorlatilag az egyedüli, amelyik képes megvédeni valamennyi tagját, köztük minket is, emberkednek, döngetik a mellüket, 50 éves emberek majdani harcba küldését törvényesítik (ők persze tudják, hogy a háborúban, akárcsak a moziban, hátul vannak a legjobb helyek) és a cseh licenc alapú magyar érdekkel, valamint az Egri csillagokból vett ordas baromságokkal táplálják a butaságban gyökerező népi büszkeséget. Kétségbeejtő és tragikus, bárhogy is vélekedik erről a népi bölcsesség. A népi bölcsesség úgy tartja, hogy értelmet és agyat nem lehet a piacon vásárolni
nevemnick
Nem. Amíg ez a biszbasz társaság itthon veri a nyálát, diktatúrát épít, addig is szükségünk van a NATO-ra, és utána is. Sőt az unióra is.
Nekik meg pár darab MI 8-ra a távozásra.
silber13
@nevemnick: És sokak Stingerekre áhítoznának..!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.